Battlefield 2042 láká na 4. sezonu: nová postava, nová mapa a brokovnice jako sekundární zbraň
i Zdroj: EA / Battlefield 2042 press kit
Battlefield 2042 Novinka Battlefield 2042 láká na 4. sezonu: nová postava, nová mapa a brokovnice jako sekundární zbraň

Battlefield 2042 láká na 4. sezonu: nová postava, nová mapa a brokovnice jako sekundární zbraň

Jakub Fišer

Jakub Fišer

20. 2. 2023 09:50

Posledního únorového dne vejde Battlefield 2042 do své 4. sezony. V rámci té představili vývojáři nejen nového specialistu, ale také velkou novou mapu a řadu zbraní a gadgetů. Jaké novinky přináší Battlefield 2042 v nové sezoně?

Reklama

  • Battlefield 2042 vstoupí tento měsíc do 4. sezony
  • K mání bude nová postava, mapa i řada nových zbraní
  • Kromě toho EA potvrzuje práci na poslední 5. sezoně

Tou zřejmě největší novinkou je Camila Blasco, nový a dle dosavadních informací již poslední specialista. Půjde o průzkumníka, který bude určen k tomu, aby podnikal výpady v týlu nepřítele. Camila nebude vidět na radaru a nabízí také speciální rušičku X6 Infiltration Device, která znemožňuje použít naváděné střely. Zapadne do třídy Recon.

Kromě Camily dorazí také nová mapa jménem Flashpoint. Půjde o hornatou oblast v jižní Africe, kde se má nacházet speciální vědecká laboratoř. Mapa nabídne mnoho potenciálu pro souboj v podzemním tunelu, ale i na otevřeném prostranství.

Kromě toho bude k dispozici řada nových zbraní – útočná puška RM68, samopal AC9, kulomet RPT-31, granátomet SPH s výbušninami, které se přilepí na objekty, a sekundární brokovnice Super 500 – i nové vozidlo, konkrétně transportér CAV-Brawler.

Samozřejmě nelze opomenout kvantum kosmetických vylepšení pro specialisty i zbraně – EA hovoří o dalších 100 úrovních pro předplatitele Premium Battle Passu. Nová sezona s názvem Eleventh Hour dorazí do hry 28. února pro všechny dostupné platformy. EA zároveň potvrzuje práci na poslední 5. sezoně.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama