Battlefield 2042 dnes přináší opravu rozptylu střelby a registrace zásahů, naposledy před novým rokem
i Zdroj: Hrej.cz
Battlefield 2042 Novinka Battlefield 2042 dnes přináší opravu rozptylu střelby a registrace zásahů, naposledy před novým rokem

Battlefield 2042 dnes přináší opravu rozptylu střelby a registrace zásahů, naposledy před novým rokem

Radek Raudenský

Radek Raudenský

9. 12. 2021 14:30 2

Bohužel zatím ani dosavadní dvě vydané aktualizace nepomohly nejnovějšímu Battlefieldu zbavit se veškerých svých chyb a studio DICE tak stále usilovně pracuje na opravách, které konečně uklidní nespokojenou komunitu hráčů. Stejně tak se musí vývojáři soustředit na balancování zbraní – další změny obou problémů by měly dorazit v poslední aktualizaci, která je naplánována na dnešní den.

Reklama

  • Battlefield 2042 dnes dostane aktualizaci soustředící se na opravu rozptylu projektilů
  • Zároveň má opravit registraci zásahů
  • Jde o poslední aktualizaci v letošním roce

Studio na svém blogu potvrdilo, že aktualizace 3.1 je posledním dodatkem do hry před koncem letošního roku. „Náš tým si tedy vezme pauzu až do konce roku a vrátí se čerstvě odpočatý a připravený na spuštění první sezóny. Po novém roce se taktéž pobavíme o dalších změnách a vylepšeních pro Battlefield 2042,“ slibují vývojáři.

Mezi dnešní změny patří další vylepšení registrace zásahů, úprava rozptylu a recoilu zbraní či střel a několik dalších menších úprav. Právě rozptyl střel je ale extrémně důležitý – už od vydání bylo velice nepříjemné, když se vaše zbraň opticky vůbec nehýbala, ale střely nedokázaly zasáhnout nepřítele. Snad se současný stav Battlefieldu s aktualizacemi zlepší – insider Tom Henderson tvrdí, že se externí týmy (mj. Criterion, autoři Burnout a v současnosti i série Need for Speed) od vývoje Battlefieldu odpojily, tudíž na hře pracuje pouze hlavní tým DICE zodpovědný za sérii. Henderson pak v odpovědích na otázky sám zmiňuje, že ho překvapuje, jak rychle a důsledně DICE opravuje chyby či různé přešlapy.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama