Battle royale Call of Duty: Warzone vstupuje do nové éry. Přivítejte novou mapu a další vylepšení
i Zdroj: Activision / Warzone 2.0 press kit
Call of Duty: Warzone Novinka Battle royale Call of Duty: Warzone vstupuje do nové éry. Přivítejte novou mapu a další vylepšení

Battle royale Call of Duty: Warzone vstupuje do nové éry. Přivítejte novou mapu a další vylepšení

Jakub Fišer

Jakub Fišer

16. 9. 2022 11:20

Na své speciální konferenci uspořádané k představení horkých novinek studio Activision oznámilo třeba dlouho očekávanou mobilní verzi Call of Duty: Warzone. A co plnohodnotná PC a konzolová verze? Přivítejte novou éru Warzone 2.0.

Reklama

  • Nedlouho po oznámeném Call of Duty: Modern Warfare II dorazí také Warzone 2.0
  • Battle royale nabídne novou mapu, vylepšená vozidla a celou řadu aktivit
  • Datum vydání bylo naplánováno na 16. listopadu na všechny platformy, na kterých běží první díl

Nejprve k tomu nejdůležitějšímu. Ačkoliv bude nový Warzone 2.0 součástí Modern Warfare II Season One, jde opět o samostatný a hlavně free-to-play titul pro všechny hráče. Jaké novinky ale honosně nazvané pokračování přinese?

Velké novum je čerstvá herní plocha jménem Al Mazrah – údajně největší bojiště v historii videoher Call of Duty. Arabský Al Mazrah nabídne boj na souši, ve vodě i ve vzduchu. Pro tyto účely hra nabídne nové či zcela přepracované vehikly, jako třeba transportéry, lehké tanky, rychlé lodě nebo i těžkotonážní helikoptéry.

Vývojáři si připravili zajímavou vychytávku, které potrápí hráče během boje – všechny dopravní prostředky budete muset tankovat, respektive jim doplňovat palivo. Kromě vozidel se hráči dočkají celé plejády nových a vylepšených zbraní a další výbavy. Potěšení přichází i pro fanoušky Gulagu, který ve Warzone 2.0 samozřejmě nesmí chybět.

Kromě obsahových novinek připravili tvůrci taktéž řadu technických vylepšení, grafických inovací a nasadili nový anti-cheatovací systém Ricochet. V bojí budete moci plnit i sekundární výzvy, jako třeba dobývat pevnosti okupované AI.

Mobilní Call of Duty: Warzone představeno. Datum vydání však zklame nedočkavce
i Zdroj: Activision / Warzone Mobile press kit

Mobilní Call of Duty: Warzone představeno. Datum vydání však zklame nedočkavce

Activision po měsících příprav konečně oznámilo svůj plnohodnotný mobilní titul Call of Duty: Warzone. Hra nabídne mechaniky…

16. 9. 2022 10:25

Nové a částečně přepracované Call of Duty: Warzone 2.0 dorazí na platformy PC, PS4 a PS5, Xbox One a Series X|S 16. listopadu 2022, jen necelé tři týdny po Modern Warfare II. 

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama