Bandai Namco ví o problémech Elden Ring, pracuje na nápravě. Kdy opravy dorazí ale neprozrazuje
i Zdroj: Hrej.cz
Elden Ring Novinka Bandai Namco ví o problémech Elden Ring, pracuje na nápravě. Kdy opravy dorazí ale neprozrazuje

Bandai Namco ví o problémech Elden Ring, pracuje na nápravě. Kdy opravy dorazí ale neprozrazuje

Radek Raudenský

Radek Raudenský

25. 2. 2022 17:03

Elden Ring se s dnešním vydáním pochlubil obrovskou vlnou popularity. Na Steamu se počet hráčů vyšplhal až k 700 tisícům, velký úspěch bude zcela jistě i na konzolích. Prozatím jsou ale reakce hráčů, především na počítačích, spíše smíšené, hru totiž trápí technické problémy, na které vydavatel Bandai Namco hbitě reaguje.

Reklama

  • Elden Ring se těší velké popularitě, trápí ho ale technické problémy
  • Bandai Namco informuje o tom, že pracuje na nápravě

„V současné chvíli máme problémy, které brání hře správně fungovat. Omlouváme se za problémy a prosíme vás o trpělivost,“ píše vydavatel na oficiálních stránkách. V dalších odstavcích informuje o problémech, na kterých se pracuje – mezi ně patří nespolehlivá senzitivita myši, problémem s Easy Anti-Cheat a také haprující technický stav na počítačích i konzolích. 

Bohužel ale vydavatel ani studio FromSoftware neinformují o tom, kdy by mohly opravy těch nejzávažnějších problémů dorazit. I pod příspěvkem na Twitteru se hromadí stížnosti na různorodé chyby, někteří hráči dokonce přirovnávají vydání Elden Ring ke katastrofálnímu launchi Cyberpunk 2077, i když je takové přirovnání k novince velmi přísné. Pocítili jste nějaké problémy i vy? Jak zatím jednu z nejočekávanějších her tohoto roku hodnotíte?

Recenze Elden Ring jsou extatické, trhá rekordy agregátorů hodnocení
i Zdroj: Hrej.cz

Recenze Elden Ring jsou extatické, trhá rekordy agregátorů hodnocení

Už zítra vychází očekávané open-world akční RPG Elden Ring od tvůrců Dark Souls, a hráči se mají na co těšit. Po včerejším…

24. 2. 2022 09:17
7

Recenzenti z řad novinářů očividně na nijak zásadní technické problémy nenarazili a hodnocení hry je jedním z nejvyšších za poslední léta. Web MetaCritic dokonce hlásí pouze pozitivní recenze a kumulativní hodnocení se zastavilo na 97 bodech ze 100.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama