Bandai Namco chce pracovat s dalším spisovatelem, oslovilo fantasy autora Brandona Sandersona
i Zdroj: YouTube - Brandon Sanderson
Elden Ring Novinka Bandai Namco chce pracovat s dalším spisovatelem, oslovilo fantasy autora Brandona Sandersona

Bandai Namco chce pracovat s dalším spisovatelem, oslovilo fantasy autora Brandona Sandersona

Radek Raudenský

Radek Raudenský

4. 4. 2022 12:03

Zdá se, že studio From Software, respektive vydavatel Bandai Namco plánují pokračovat ve spolupráci se spisovateli. Spojení Elden Ring s George R. R. Martinem bylo velice propagované a i když Zdeněk Pudivítr tvrdil, že jeho um nebyl ve hře vidět, minimálně po marketingové stránce to nějaké plusové bodíky přidalo.

Reklama

  • Vydavatel Bandai Namco oslovil fantasy spisovatele Brandona Sandersona
  • Ten má za sebou úspěšnou kampaň na Kickstarteru i několik knižních sérií
  • Sám by rád s vývojáři spolupracoval

Nyní se Bandai Namco obrátilo na spisovatele Brandona Sandersona. Ten má za sebou už několik knižních, především fantasy, sérií a Bandai Namco má očividně o jeho um zájem. Zaslalo mu totiž speciální balíček, který souvisel s Elden Ringem. Balíček obsahoval předměty, které jinak dostávali influenceři. 

Sanderson následně prozradil, že vydavatel by se možná chtěl spojit na vytvoření „něčeho“. Pokud by taková situace nastala, údajně by se spolupráci nebránil a dokonce má v hlavě základní náčrt. Ten prý studiu pošle a uvidí, co z toho bude. Sanderson tvrdí, že takových náčrtů má hned několik. Čtyři roky pracoval na příběhu Magic: The Gathering, přičemž po této době se sami tvůrci ozvali a zeptali se, zdali by autor nechtěl příběh zpracovat. To samé platí o souls-like hře.

Brandon Sanderson si nyní užívá vlnu popularity, a to díky velice úspěšné kampani na Kickstarteru. Zde vybíral na čtyři nové knihy, přičemž z požadovaného milionu dolarů se podařilo vybrat více než 41 milionů dolarů.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama