Baldur's Gate 3 letos Early Access neopustí. Plánem je hru vydat příští rok
i Zdroj: Hrej.cz
Baldur's Gate 3 Novinka Baldur's Gate 3 letos Early Access neopustí. Plánem je hru vydat příští rok

Baldur's Gate 3 letos Early Access neopustí. Plánem je hru vydat příští rok

Patrik Jelínek

Patrik Jelínek

18. 6. 2021 09:25

Třetí díl Baldur's Gate to rozhodně nemá lehké. Dlouho vyhlížený nástupce ikonického RPG ze své pozice nakonec nezápolí pouze s legendárním statusem slavného jména, ale také s věhlasem Larian Studios, kteří se na jeho tvorbě podílejí. Je proto nad slunce jasné, že si s jeho přípravou dávají značně záležet, o čemž svědčí i příchozí sdělení zakladatele studia, naznačující opoždění plné verze.

Reklama

  • Plná verze Baldur's Gate 3 letos potvrzeně nedorazí
  • Informaci potvrdil zakladatel vývojářského studia

Zakladatel studia Larian Swen Vincke se v nedávném rozhovoru pro GameSpot nechal slyšet, že třetí díl slavné série neopustí Early Access do konce roku 2021. Dodatečně přidal, že aktuálním plánem je stihnout vydání v příštím roce, současně však poznamenal, že vliv zmírňujících se opatření může způsobit další odsun.

Early Access Baldur's Gate 3 byl hráčům na PC se značnou vlnou zájmu představen v říjnu 2020. Mimo menších i větších záplat se vývojářům průběžně daří zapracovávat i košatý strom novinek, z nichž nejvíce vyniká rozšiřování příběhu, tříd bojovníků a herních mechanismů.

Byť konkrétní datum z organizačních důvodů neuvedl, Vincke prozradil, že dalšího updatu se hráči dočkají už v dohledné době.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama