Autoři vysvětlují název remaku Metal Gear Solid Δ. Čte se “Delta” a odkazuje na změny i věrnost předloze
i Zdroj: Konami
Metal Gear Solid Delta: Snake Eater Novinka Autoři vysvětlují název remaku Metal Gear Solid Δ. Čte se “Delta” a odkazuje na změny i věrnost předloze

Autoři vysvětlují název remaku Metal Gear Solid Δ. Čte se “Delta” a odkazuje na změny i věrnost předloze

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

25. 5. 2023 17:53

Jedním z nejatraktivnějších oznámení včerejšího streamu PlayStation Showcase bylo odhalení remaku kultovní akce Metal Gear Solid 3. To neslo na první pohled mírně nesrozumitelný název. Místo číslice 3 totiž obsahovalo symbol Δ. Autoři nyní vysvětlují, proč k neobvyklému pojmenování sáhli.

Reklama

  • Remake Metal Gear Solid 3 nese název Delta, protože odkazuje na pozměněnou hru věrnou původní podobě

Plný název remakované hry zní Metal Gear Solid Delta: Snake Eater. Jde sice stále o kompletně přepracovaný třetí díl série, symbol delta ale zároveň odkazuje na výrazné změny bez zásahu do samotné struktury. To by mělo být charakteristické pro remake jako takový, který je samozřejmě od základu pozměněný, vylepšený, ale zároveň zůstává věrný předloze.

To se projeví například v zachování původního ansámblu dabérů. Tato informace se objevila na oficiálním webu. Příběh i nálada hry by měla zůstat stejná jako před bezmála dvaceti lety. Hratelnostně a designově by ale hra měla být modernější, přístupnější a nejevidentnější je samozřejmě zlepšení grafiky.

O tom se můžeme přesvědčit v několika zveřejněných screenshotech, které ukazují detailní, deštivou džungli. Teď nezbývá než čekat na konkrétnější informace včetně data vydání

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama