Autoři totalitní vozidlové akce Petrol Blood ukazují koncepty Prahy. Spouštějí kickstarterovou kampaň s demoverzí
i Zdroj: Swimming Scorpions / Tisková zpráva
Novinka Autoři totalitní vozidlové akce Petrol Blood ukazují koncepty Prahy. Spouštějí kickstarterovou kampaň s demoverzí

Autoři totalitní vozidlové akce Petrol Blood ukazují koncepty Prahy. Spouštějí kickstarterovou kampaň s demoverzí

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

8. 9. 2022 11:02

Polské studio Swimming Scorpions se chystá udělat další krok ve vývoji divokých špionážní vozidlové akce Petrol Blood. Hodlá využít služeb crowdfundingu na Kickstarteru. Při té příležitosti zveřejňuje demoverzi a zároveň láká i na první koncepty prostředí Prahy.

Reklama

  • Polští Swimming Scorpions spustili kickstarterovou kampaň pro Petrol Blood
  • Ukazují první koncepty Prahy
  • Můžete si vyzkoušet demo

O titulu jsme informovali už dříve. V divokých honičkách v ulicích Vratislavi a Prahy alternativních osmdesátých let se utkáte s policejními složkami režimu. Na jeho straně ale stojí i nebezpeční roboti včetně obřích pavouků nebo robokomárů sajících palivo z nádrže. Část hry se proto snažíte držet v utajení a partyzánské akce podnikat třeba pod rouškou tmy. Když pak dojde na akci, oba hrdinové hry rozpoutají v ulicích pořádné peklo.

Pro vývoj stylové záležitosti žádají autoři vedení Maciejem Machowiczem 100 tisíc eur (v přepočtu zhruba 2,45 milionu korun). Kampaň obsahuje poměrně podrobný popis hry včetně seznamu připravených vozidel a stylových nákresů nepřátelských sil. Jako bitevní pole poslouží Vratislava, která je dostupná v hratelné demoverzi, a Praha (mluví se o obou březích Vltavy). Poku navíc projekt vybere 150 tisíc dolarů, seznam rozšíří kubánská Havana.

Autoři v současnosti začínají pracovat právě na Praze. Odhadují, že pro dokončení hry potřebují minimálně dalších 14 měsíců.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama