Autoři The Day Before nakonec uvolnili gameplay ukázku. Fanoušky ale nepotěšila
i Zdroj: Fntastic / Mytona
The Day Before Novinka Autoři The Day Before nakonec uvolnili gameplay ukázku. Fanoušky ale nepotěšila

Autoři The Day Before nakonec uvolnili gameplay ukázku. Fanoušky ale nepotěšila

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

3. 2. 2023 09:18

Situace kolem survival MMO The Day Before je přinejmenším zvláštní. Autoři hru nedávno odložili kvůli problémům s ochrannou známkou, fanoušci nicméně pojali podezření, že na tom něco nehraje. Tvůrci se nyní rozhodli, že zveřejní slibovanou ukázku ze hry, tím ale nic nezachránili.

Reklama

  • The Day Before se prezentuje v gameplay ukázce
  • Fanoušci v komentářích pod videem poukázali na celou řadu nedostatků
  • Hru označují jako simulátor běhání, zmiňují také pokulhávající atmosféru nebo prázdné město

V desetiminutové ukázce uvidíte slečnu v doprovodu jednoho parťáka při průzkumu města. Cestou dojde i na konfrontaci s nemrtvými, úpravu zbraně nebo šmejděníčko v opuštěných barácích či obchodech.

Vývojáři The Day Before si dále stojí za existencí svého titulu a říkají, že hra vyjde. Přiznali však, že odkad byl nevyhnutelný
i Zdroj: Fntastic

Vývojáři The Day Before si dále stojí za existencí svého titulu a říkají, že hra vyjde. Přiznali však, že odkad byl nevyhnutelný

Pokud sledujete dění kolem polarizující MMO střílečky The Day Before, nejspíše vám neuniklo, že byla znovu odložena. Titul,…

29. 1. 2023 12:00

Z komentářů přímo pod videem je však celkem jasně patrné, že se ukázka fanouškům vůbec nezamlouvá. Ohlasy jsou značně negativní. “Působí to, jako kdyby v posledních několika dnech na poslední chvíli doháněli domácí úkol, aby mohli něco odprezentovat komunitě,” stojí v jednom z příspěvků. “A teď si představte, že se po zhlédnutí tohoto videa máte těšit na plnou hru,” stojí v dalším. “Nejlepší simulátor běhání, jaký jsem kdy viděl. Nemohu se dočkat dalšího odkladu.”

Další komentáře zmiňují například sterilní prostředí, které postrádá atmosféru, nedostatky v nazvučení nebo neuspokojivé potyčky s nemrtvými, kterých je navíc podezřele málo.

Zdá se, že mají autoři o čem přemýšlet. Čas mají do listopadu, právě tehdy by The Day Before mělo vyjít, tedy pokud nepřijde na řadu další odklad. Už nyní je ale jasné, že se hra jen těžko znovu prodere na vrchní příčky v žebříčku nejočekávanějších her na Steamu.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama