Autoři Mutant Year Zero představili taktické RPG Miasma Chronicles
i Zdroj: 505 Games
Novinka Autoři Mutant Year Zero představili taktické RPG Miasma Chronicles

Autoři Mutant Year Zero představili taktické RPG Miasma Chronicles

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

18. 5. 2022 10:50

V rámci 505 Games Spring Showcase došlo na několik pozoruhodných ukázek, za jednou z nich stojí studio The Bearded Ladies, které můžete znát díky Mutant Year Zero. Během prezentace představilo novinku Miasma Chronicles.

Reklama

  • Miasma Chronicles je taktické RPG s tahovými souboji
  • Odehrává se v postapokalyptické Americe
  • Hra vyjde někdy během příštího roku

Autoři lákají na dobrodružství v postapokalyptické Americe. Hlavní postavou je Elvis, mladík z hornického města, který v dětství přišel o rodiče. A jelikož neměl ani sourozence, musel se spokojit s plechovým “bráchou”, k němuž si postupem času vybudoval velmi silný vztah.

Elvis má navíc k dispozici zvláštní rukavici, se kterou může ovládat neznámou sílu zvanou Miasma, přesně tento moment ostatně zachycuje přiložený trailer. Miasma pravděpodobně stojí za rozkladem okolního světa, Elvis tedy s trochou štěstí může dát vše do pořádku.

Oficiální stránky slibují průzkum prostředí v reálném čase, tahové souboje, vylepšování zbraní a dovedností. Více se zřejmě dozvíme až časem. Miasma Chronicles dorazí někdy během příštího roku, hra míří na PC a na konzole PlayStation 5 a Xbox Series.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama