Autoři Halo: Master Chief Collection plánují mikrotransakce pro zrychlení postupu season passem
i Zdroj: 343 Industries
Halo: The Master Chief Collection Novinka Autoři Halo: Master Chief Collection plánují mikrotransakce pro zrychlení postupu season passem

Autoři Halo: Master Chief Collection plánují mikrotransakce pro zrychlení postupu season passem

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

24. 6. 2022 18:14 1

Studio 343 Industries, autoři a provozovatelé kompilace Halo: Master Chief Collection, připravují změny ve finanční politice hry. V současnosti přemýšlejí o možnostech mikrotransakcí ve hře, které by měly urychlit postup season passem méně trpělivým hráčům.

Reklama

  • Tvůrci Halo: The Master Chief Collection plánují přídavek mikrotransakcí
  • Měly by být jen alternativou pro rychlejší průchod season passem

Na oficiálním blogu Halo Waypoint (v době psaní tohoto textu je z neznámého důvodu nefunkční) komunitní manažer Alex Wakeford oznámil, že studio přejmenuje současnou “herní měnu” Season Points na Spartan Points. Zároveň plánuje pozměnit formy jejího získávání, respektive by k současné základní formě zisku za hraní měla přibýt varianta koupě za mikrotransakce.

“Interně testujeme potenciální novou možnost zakoupení Spartan Points. Určená je pro hráče, kteří se teprve dostávají k Master Chief Collection, ty kteří nemůžou investovat spoustu času do odemykání konkrétních předmětů v sezónních aktualizacích, nebo pro notorické sbírače, kterým do kompletní kolekce chybí poslední cenné úlovky,” osvětlil Wakeford na koho konkrétně mikrotransakce míří. Zároveň ale opakovaně zdůrazňuje, že jde jen o rychlejší alternativu k zavedenému systému a samozřejmě nezmizí možnost herní měnu vydřít klasickým hraním. Z narativu příspěvku zároveň vyplývá, že implementace novinky zatím není stoprocentně jistá a studio si jí ještě může rozmyslet.

Tým také pracuje na dalších menších novinkách a novém obsahu, včetně velmi divoce designovaných brněních evokujících Doom.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama