Autoři Halo Infinite chtějí, aby hraní byla pohoda, ne práce. První sezóna přinese předměty spojené s Reachem
i Zdroj: Hrej.cz
Halo Infinite Novinka Autoři Halo Infinite chtějí, aby hraní byla pohoda, ne práce. První sezóna přinese předměty spojené s Reachem

Autoři Halo Infinite chtějí, aby hraní byla pohoda, ne práce. První sezóna přinese předměty spojené s Reachem

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

25. 6. 2021 16:45 1

Vydání očekávaného pokračování sci-fi FPS ságy Halo se blíží, novinka s podtitulem Infinite vyjde na konci letošního roku a poprvé v historii značky přinese bezplatný multiplayer. Narozdíl od některých konkurenčních sérií navíc nabídne unikátní systém sezón a battle passů, které by měly být velmi vstřícné i příležitostným hráčům. Autoři samotní tvrdí, že chtějí přinést maximálně pohodový zážitek.

Reklama

  • Tvůrci Halo Infinite tvrdí, že cílí na maximální otevřenost hráčům, i těm, kteří hrají jen občas
  • Battle passy budou nekonečné, všechno bude dostupné maximálně dlouho
  • První sezóna přinese obsah spojený s pádem planety Reach

„Chceme aby hráči měli zábavný obsah, aktivity, eventy a odměny po celou sezónu, ale nechceme po hráčích vyžadovat, aby u hry trávili každý týden desítky hodin pro získání všech odměn. Chceme, aby se hráči u Halo bavili, ne aby museli jet na plné obrátky jako kdyby to byla další práce,“ vysvětluje postoj 343 Industries designér postupu hrou Christopher Blohm. Na hráče má vždy čekat čerstvý a zajímavý obsah, který se ale nebude točit zběsilou rychlostí.

Každá sezóna bude trvat tři měsíce, jednotlivé battle passy ale můžete plnit bez časového omezení. To znamená, že se k nim vždycky můžete vrátit, klidně po několika letech, a dodělat jejich cíle a získat kýžené odměny. To je rozdíl oproti konkurenčním sériím, kde mají hráči na odemknutí dekorativních předmětů nebo zbraní jen omezený čas. Často existuje alternativa v podobě poplatku, od toho se ale v 343 Industries také distancují. Chtějí, aby hráči ve strachu z “minutí obsahu” (takzvané FOMO) necítili nutnost využívat mikrotransakce.

Studio zároveň představilo první sezónu. Ta se nazývá Heroes of Reach, a jak název napovídá, přinese obsah tematicky spjatý s nechvalně proslulou bitvou o planetu Reach. Zřejmě se tak můžeme těšit na předměty připomínající populární spin-off Halo: Reach, například v podobě vybavení týmu Noble Six.

Uvidíme na konci letošního roku.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama