Autoři Genshin Impact odhalili nové akční RPG Zenless Zone Zero, lákají na betu
i Zdroj: miHoYo
Novinka Autoři Genshin Impact odhalili nové akční RPG Zenless Zone Zero, lákají na betu

Autoři Genshin Impact odhalili nové akční RPG Zenless Zone Zero, lákají na betu

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

16. 5. 2022 10:11

Studio HoYoverse (v domácí Číně miHoYo), tvůrci veleúspěšného RPG Genshin Impact, představili nové stylové akční RPG Zenless Zone Zero. To nabídne souboje fantasy postav, kyborgů a lidských bojovníků s temnými monstry v jakémsi téměř kyberpunkovém prostředí. V současnosti startuje uzavřená beta.

Reklama

  • Tvůrci Genshin Impact lákají na Zenless Zone Zero
  • Půjde o akční RPG v urban fantasy světě
  • Startuje uzavřená beta na PC a iOS

Na zájemce čeká kolonie New Eridu, jedno z posledních bezpečných míst pro civilizaci, ohroženou temnými silami Hollows. Hráči se samozřejmě zhostí role dobře připravených bojovníků, kteří mají za úkol nepřátelské invazi zatnout tipec.

Mezi proklamované prvky hry patří systém dvou osobností hrdinů, cestování do Hollows, ve kterých na týmy hráčů čekají souboje v generovaných labyrintech, atraktivní příběh nebo odhalování tajů jednotlivých frakcí zadávajících úkoly.

Z traileru srší energie a divoká stylizace. Nebude nouze o obří meče, divoké palné zbraně i pestrobarevnou magii. Samozřejmě se hrdinové neomezí jen na lidi a roboty, svou roli sehrají třeba medvědi.

Autoři lákají na uzavřenou betu, probíhající na platformách PC a iOS. To jsou také jediné zatím potvrzené platformy. Například Genshin Impact ale vyšel i na konzolích PlayStation, Switchi a telefonech s Androidem, nabídka se tedy pravděpodobně bude ještě rozšiřovat.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama