Autoři Dishonored zřejmě připravují fantasy hru s upírskou tematikou
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Autoři Dishonored zřejmě připravují fantasy hru s upírskou tematikou

Autoři Dishonored zřejmě připravují fantasy hru s upírskou tematikou

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

17. 5. 2021 15:55

Zatímco lyonská pobočka Arkane Studios nyní finišuje poslední časové smyčky v chystané novince Deathloop, studio v Austinu pracuje na zatím neoznámeném projektu. A právě k němu se nyní objevily další informace.

Reklama

  • Dle nepotvrzených informací se v Arkane pracuje na hře s upíry
  • Na E3 se údajně objeví CGI trailer
  • K vydání by mělo dojít na jaře příštího roku

Zatím jde o nepotvrzené zprávy, které však projektu konečně dávají o něco jasnější obrysy. Na fóru ResetEra rozvířil spekulace diskutující s přezdívkou Point. Podle něj je nový projekt amerického studia označován jako Omen, přičemž samozřejmě může jít o pracovní název, který se nemusí promítnout do finálního označení. Mnohem zajímavější je pak tvrzení, že půjde o příběh věnovaný upírům. 

Na další detaily navíc podle všeho nebudeme muset čekat příliš dlouho. Bethesda se totiž údajně chystá novou IP představit v rámci veletrhu E3, který se v digitální formě uskuteční příští měsíc. Ze spekulací vyplývá, že s největší pravděpodobností půjde o CGI trailer. A datum vydání? Vývojáři by prý měli stihnout hru připravit na jaro příštího roku.

O projektu jsme naposledy informovali koncem ledna, kdy se na LinkedIn profilu Lisy Charriere, která v Austinu obstarává speciální efekty, objevila neoznámená fantasy hra stojící na technologii Unreal Engine 4. Na projektu pracuje také Harvey Smith, zkušený designér a scénárista, který dohlížel na vývoj obou dílů Dishonored z pozice kreativního ředitele.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama