Asus má přímo ďábelský telefon. Výkonnou bestii ROG Phone 6 převlékl do stylu Diablo Immortal
i Zdroj: Asus / ROG Phone Diablo press kit
Hardware Diablo Immortal Novinka Asus má přímo ďábelský telefon. Výkonnou bestii ROG Phone 6 převlékl do stylu Diablo Immortal

Asus má přímo ďábelský telefon. Výkonnou bestii ROG Phone 6 převlékl do stylu Diablo Immortal

Jakub Fišer

Jakub Fišer

18. 11. 2022 10:30

Diablo Immortal je vlastně první takto velkou “diablovkou” na mobilní telefony. To si žádá speciální edici výkonného smartphonu. A synonymem pro výkonný mobil je řada Asus ROG Phone.

Reklama
Reklama

  • Asus ROG Phone 6 Diablo Immortal Edition je tady
  • Herní telefon má speciální design a sběratelské balení
  • Výbavu má stejnou jako základní model, stojí 33 990 Kč

Tchajwanský Asus se spojil se společností Blizzard a vytvořili telefon ROG Phone 6 Diablo Immortal Edition, speciální edici dobře známého telefonu s motivem oblíbeného free-to-play MMORPG.

Diablo telefon má speciální motiv na zádech, sadu témat v systému a dostanete k němu také zajímavé příslušenství. Balení je vyvedeno ve stylu rudého krystalu, v rámci sběratelské edice pak dostanete ještě dvojici pouzder, mapu pokladu se speciální svítilnou a také vytvarovanou sponku na vytažení SIM karty.

Co se týče specifikací, jde o dobře známý vlajkový model v herním segmentu. ROG Phone 6 nabízí 6,78″ AMOLED displej se 165Hz frekvencí, čipset Snapdragon 8+ Gen 1, trojitý fotoaparát či velkou 6000mAh baterii s 65W nabíjením.

ROG Phone 6 Diablo Immortal Edition bude k dispozici i pro české zákazníky, a to již ode dnešního dne. Cena byla stanovena na 33 990 Kč. Ostrý start prodeje – respektive rozesílání prvních předobjednávek – započne v polovině prosince.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama