Assassin's Creed Valhalla nachází užitek i v oficiální propagaci Irska
i Zdroj: Hrej.cz
Assassin's Creed Valhalla Novinka Assassin's Creed Valhalla nachází užitek i v oficiální propagaci Irska

Assassin's Creed Valhalla nachází užitek i v oficiální propagaci Irska

Patrik Jelínek

Patrik Jelínek

20. 6. 2021 10:10

Jestli se nedá nejslavnější značce Ubisoftu něco upřít, pak jsou to bezesporu scenérie. Návštěva Řecka, Londýna či první krůčky po městech renesanční Itálie jsou nakonec tím zcela nejlepším, čím se může Assassin's Creed pochlubit. Výjimku ve věrné depikci světa pochopitelně netvoří ani nedávná Eivorova pouť po britských ostrovech, což je také důvodem, proč se Valhalla stává nově i šiřitelem irského turismu

Reklama

  • Assassin's Creed Valhalla se skrze DLC Wrath of the Druids stává prostředkem propagace irského turismu
  • Do spolupráce budou zapojeni i známí herní streameři

Irská turistická agentura oznámila, že v souvislosti s vydáním do Irska zasazeného DLC Wrath of the Druids, rozhodla pro zahájení déletrvající spolupráce s Ubisoftem. 

Tourism Ireland vidí v navázání vztahů s herním vydavatelem další příležitost, jak oslovit širší publikum osob. Jako první bod kampaně nabízí tak (nejen) hráčům krátké video, stavící do popředí přímé srovnání herních lokací s jejich reálnou předlohou.

Vedle uveřejnění krátké série záběrů bylo agenturou dále oznámeno, že do kampaně bude zapojena i skupina herních influencerů. Už nyní je tak známo, že se do projektu přidají některá známější jména streamerů z oblastí Velké Británie, Německa, Francie, Španělska nebo Skandinávie. Značnou dopomocí se může neoddiskutovatelně stát i explorativní režim Discouvery Tour, jehož přidání do Assassin's Creed Valhalla připadá na letošní podzimní sezónu.

Zavítáme-li navíc do několik měsíců staré minulosti, můžeme podobnou situaci, jaká byla popsána výše, dohledat i loňského hitu Ghost of Tsushima. Právě jeho tvůrci byli počátkem letošního roku zvoleni turistickými ambasadory ostrova Cušima, a to nedlouho poté, co v loňském roce dopomohli k opravě brány místní svatyně.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama