Arma a Operace Flashpoint slaví dvacet let. Bohemia rozdává první díl a spouští akci 20DaysOfArma
i Zdroj: Hrej.cz
Arma: Cold War Assault Novinka Arma a Operace Flashpoint slaví dvacet let. Bohemia rozdává první díl a spouští akci 20DaysOfArma

Arma a Operace Flashpoint slaví dvacet let. Bohemia rozdává první díl a spouští akci 20DaysOfArma

Radek Raudenský

Radek Raudenský

24. 6. 2021 12:44

Už je to dvacet let od doby, kdy jsme se dočkali vydání dnes už legendární Operace Flashpoint. Studio Bohemia Interactive se rozhodlo výročí řádně oslavit a oznámilo akci 20DaysOfArma, která začala speciálním streamem, na kterém se ukázal zakladatel Bohemia Int. Marek Španěl, kreativní ředitel Ivan Buchta i komunitní manažer Niles George a poslechnout jsme si mohli například živý orchestr.

Reklama

  • Arma (Operace Flashpoint) je s námi už 20 let, Bohemia Interactive tak slaví
  • Spouští rozdávání prvního dílu i akci 20DaysOfArma

Stream je ale už za námi a oslavy mohou pokračovat dál. České studio totiž rozdává původní Operaci Flashpoint, dnes známou jako Arma: Cold War Assault, duchovního předchůdce dnešní trilogie Arma. Hru si můžete zdarma vyzvednout na stránkách GOG.

„Bohemka“ taktéž odhalila speciální edici Arma 20th Anniversary Edition, která za výhodnější cenovku obsahuje všechny díly Arma včetně kompletního balíčku dodatků. V dalších dnech a týdnech se máme těšit na další dárky, překvapení i soutěže.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama