Apex Legends představuje Arenas. Kompetitivní mód připomíná Counter-Strike
i Zdroj: Hrej.cz
Apex Legends Novinka Apex Legends představuje Arenas. Kompetitivní mód připomíná Counter-Strike

Apex Legends představuje Arenas. Kompetitivní mód připomíná Counter-Strike

Radek Raudenský

Radek Raudenský

27. 4. 2021 14:10

Po několika týdnech spekulací a nedávnému naznačování samotného studia Respawn jsme se včera konečně dočkali odhalujícího traileru, jenž prozradil několik informací o novém módu Arenas i legendě Valkyrie.

Reklama

  • Do Apex Legends míří nový permanentní režim
  • Jde o kompetitivní 3v3 režim

Arenas jsou novým permanentním režimem, ve hře tak zůstanou natrvalo. Jedná se o kompetitivní dynamický režim, který proti sobě postaví dva tříčlenné týmy. Ty si na začátku každého kola za omezený počet materiálů zakoupí zbraně, jejich vylepšení nebo schopnosti svých postav. Samotné souboje probíhají na mnohem menším prostoru, než klasický battle royale. Střetnutí skončí výhrou minimálně tří zápasů a náskokem dvou vyhraných kol. K dispozici budou dvě úplně nové mapy a tři oblasti ze starých lokací. Více informací naleznete na stránkách Arenas.

V novém videu jsme se mohli podívat i na novou legendu Valkyrie, která do hry dorazí společně s Arenas. Jak už jsme dříve předesílali, Valkyrie přebírá schopnosti titánů. Dokáže tak metat rakety, vznášet se nad zemí nebo vystřelit sebe i své spoluhráče do vzduchu. Obě novinky do hry dorazí 4. května.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama