Apex Legends odhaluje novou legendu, Newcastle se soustředí na ochranu svého týmu
i Zdroj: Hrej.cz
Apex Legends Novinka Apex Legends odhaluje novou legendu, Newcastle se soustředí na ochranu svého týmu

Apex Legends odhaluje novou legendu, Newcastle se soustředí na ochranu svého týmu

Radek Raudenský

Radek Raudenský

26. 4. 2022 10:21

Apex Legends se konečně dočkává odhalení další legendy. S brzkým spuštěním další sezóny nám studio Respawn skrze laucnh trailer odhaluje Newcastla, který se do arény přiřítí s pořádně blyštivým brněním a odolným štítem.

Reklama

  • Respawn odhaluje novou legendu pro Apex Legends
  • Newcastle se soustředí na ochranu svých spoluhráčů
  • Zároveň jde o ztraceného bratra Bangalore

Akční trailer ukazuje nejen základní premisu schopností Newcastla, ale taktéž jeho příběhové pozadí. Bangalore plánovala z arény odejít aby našla svého bratra, jak se ale nakonec ukazuje, právě Newcastle je Jackson, její dlouho ztracený sourozenec. Je tedy jasné, že příběh se tímto pořádně zamotá.

Co se schopností týče, ty jsme veskrze znali už v březnu, kdy se dataminerům podařilo ze souborů hry vytáhnout jméno i schopnosti. Ty se soustředí především na ochranu svých spoluhráčů pomocí štítů, které může Newcastle různě vyhazovat – samo studio pak tvrdí, že Newcastle bude muset „chránit své spoluhráče i tajemství pro to, aby přežil Apex Games.“

Úplné odhalení včetně detailního popisu schopností a hratelnosti proběhne 28. dubna, s velkou pravděpodobností bychom se měli dočkat také detailů ohledně monstra, které se v traileru objevilo. 13. sezóna, nazvaná jako Saviors, vyjde 10. května.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama