Apex Legends Mobile vyjde už během května, oznámili vývojáři
i Zdroj: EA
Mobilní hraní Apex Legends Novinka Apex Legends Mobile vyjde už během května, oznámili vývojáři

Apex Legends Mobile vyjde už během května, oznámili vývojáři

Radek Raudenský

Radek Raudenský

3. 5. 2022 12:54

Po měsících ticha studio Respawn částečně vydalo Apex Legends Mobile v několika vybraných regionech. Tento tzv. soft launch funguje především jako testování pro další regiony, přičemž prvotní nápor dopadl očividně dobře. Studio totiž posunulo předpokládané vydání z léta už na tento měsíc.

Reklama

  • Vydání Apex Legends Mobile se z léta posouvá už na květen
  • Vývojáři to oznámili na speciální tiskové konferenci

Vývojáři to potvrdili na tiskové konferenci, přičemž informace následně přinesl web VGC. Ředitel mobilního designu Jordan Patz novinářům potvrdil, že Apex Legends Mobile vyjde už během května, a to pro všechny hráče na celém světě. Informace byla sdílena i na oficiální sociální sítě, kde se také můžete předběžné zaregistrovat.

Ještě připomeneme, že Apex Legends Mobile tvoří nejen samostatný tým v rámci Respawnu, ale taktéž Lightspeed & Quantum Studios, které působí pod čínským gigantem Tencent. Ti mají zkušenosti například z veleúspěšného PUBG Mobile. Hra bude dostupná zdarma, oproti počítačové verzi ale byla postavena od úplného základu znovu. Stejně tak nabídne vlastní kosmetické doplňky a dost možná i vlastní obsah.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama