Apex Legends Mobile je konečně tady. Oblíbený battle royale můžete hrát na Androidu i iOS
i Zdroj: Hrej.cz
Mobilní hraní Apex Legends Novinka Apex Legends Mobile je konečně tady. Oblíbený battle royale můžete hrát na Androidu i iOS

Apex Legends Mobile je konečně tady. Oblíbený battle royale můžete hrát na Androidu i iOS

Jakub Fišer

Jakub Fišer

17. 5. 2022 21:25

Battle royale titul Apex Legends hraje po celém světě víc jak 100 milionů hráčů. Dynamická akce teď po launchi na PC a konzolích vstupuje i do světa mobilního hraní. Derivát s podtitulem Mobile je konečně dostupný na Androidu i iOS.

Reklama

  • Extrémně oblíbený Apex Legends konečně vstupuje na telefony a tablety
  • Vaším úkolem bude bojovat s dalšími hráči a zůstat na mapě úplně poslední
  • Multiplayerový battle-royale z roku 2019 je dostupný ode dneška, jak jinak než zcela zdarma

Pakliže vám z nabídky mobilních battle-royale titulů není dost dobré PUBG, Fortnite nebo Call of Duty, můžete dnes zajásat. Po čase stráveném přípravami se konečně spouští mobilní derivát oblíbené free-to-play akce Apex Legends.

Apex Legends chce zachovat unikátní postavy, časem může ukončit sezónní vydávání nových legend
i Zdroj: Respawn

Apex Legends chce zachovat unikátní postavy, časem může ukončit sezónní vydávání nových legend

Jestli se někomu podařilo držet tempo s neustále se rozvíjejícím Fortnite, bylo to právě Apex Legends. To sice na začátku…

6. 5. 2022 14:17

Podobně jako výše zmíněné konkurenční tituly, ani Apex nebude moc trpět přesunem z velkých herních strojů na ty kapesní. Obsahová stránka by měla být takřka stejná, počet zbraní i jejich úprav a vylepšení, ale i další herní mechaniky by měly zůstat takové, jako je znáte z PC nebo herních konzolí.

Samostatnou kapitolou je pak audiovizuální stránka, která patří k tomu nejlepšímu, co si můžete na smartphonu dopřát. Tím pádem ale pečlivě rozmyslete, jestli se vám vyplatí si hru stahovat, protože je velmi náročná na výkon. Nejideálnější volbou budou stroje s čipsety Snapdragon 870, 888 či 8 Gen 1, případně srovnatelně výkonné MediaTeky. U iPhonu by vám měl stačit i tři roky starý model.

Apex Legends Mobile je dostupná ode dnešního dne a to na Android i iOS. Pokud stahujete z Google Play, připravte si 2,9 GB místa, pokud z Apple App Store, budete potřebovat 3,5 GB.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama