Antón Castillo se vysmívá odbojářům a jejich zbraním. V boji proti armádě podle něj nemají šanci
i Zdroj: Hrej.cz
Far Cry 6 Novinka Antón Castillo se vysmívá odbojářům a jejich zbraním. V boji proti armádě podle něj nemají šanci

Antón Castillo se vysmívá odbojářům a jejich zbraním. V boji proti armádě podle něj nemají šanci

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

21. 9. 2021 12:05 1

Ve světě filmů a seriálů už Giancarlo Esposito propůjčil své charisma hned několika výrazným záporákům. Brzy si ale střihne také roli ve videohře, ztvární totiž diktátora Antóna Castilla ve Far Cry 6. Zdá se, že se do role pořádně vžil.

Reklama

  • Herec Giancarlo Esposito předvedl svůj um v sérii videí k Far Cry 6
  • Jako Antón Castillo podceňuje odbojáře
  • Odpověděl také na některé otázky

Ubisoft vydal sérii videí, která se na hollywoodskou hvězdu soustředí. Esposito se po krátkém představení rychle vcítí do role, hráčům hned zkraje vysvětlí, že není žádný řadový záporák, takže to s ním budou mít opravdu těžké. Zároveň rovnou zpochybnil, že by se někomu mohlo podařit svrhnout režim na ostrově Yara.

V dalším videu se Castillo pustil do rozborky jedné z oblíbených zbraní místních odbojářů. Názorně předvedl, že se plamenomet (stejně jako většina dalších zbraní) skládá z obyčejného bordelu, který se povaluje na každém smetišti. A s tím přece není možné konkurovat výbavě armádních jednotek. Nebo snad ano?

Následně přišel čas na otázky od fanoušků. Castillo přímo odpověděl, zda by Diego mohl být Vaas z Far Cry 3, dokonce vyjádřil opovržení nad dotazem, zda je vůbec jeho biologickým otcem. Není trochu divné, že ho zrovna tato otázka dokázala vytočit? 

V posledním videu naznačil, že by hráči rovnou mohli odevzdat zbraně příslušníkům armády, podle něj mají beztak větší šanci, pokud by se pokusili zaútočit holýma rukama. Na to ale El Presidente zřejmě spoléhat nemůže. Revoluce vypukne 7. října.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama