Animák Spider-Man: Napříč paralelními světy obsahuje pár zatím neviděných vteřin gameplaye z Marvel’s Spider-Man 2 (a nejde o spoiler)
i Zdroj: Insomniac Games / Sony
Marvel's Spider-Man 2 Novinka Animák Spider-Man: Napříč paralelními světy obsahuje pár zatím neviděných vteřin gameplaye z Marvel’s Spider-Man 2 (a nejde o spoiler)

Animák Spider-Man: Napříč paralelními světy obsahuje pár zatím neviděných vteřin gameplaye z Marvel’s Spider-Man 2 (a nejde o spoiler)

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

5. 6. 2023 11:39

Aktuální animovaný snímek Spider-Man: Napříč paralelními světy si ještě ambiciózněji pohrává s multiverse a paralelními dimenzemi, zároveň do něj ale autoři schovali i malé pomrknutí na hráče. Přímo ve filmu se totiž objevuje gameplay záběr z chystané hry Marvel’s Spider-Man 2. Nejde o zásadnější spoiler, pokud si ale chcete nechat film jako absolutní překvapení, raději dále nečtěte.

Reklama

  • Marvel's Spider-Man 2 od Insomniac Games se objevuje v novém filmu Napříč paralelními světy
  • Jde o úplně nové záběry ze hry

Fanouškovský účet PlayStation Studios Fans na Twitteru zveřejnil kratičký záznam přímo z filmu, kde se na obrazovce počítače objevují záběry bojujícího Spider-Mana ze hry. Diskutující na fóru ResetEra začali spekulovat, že by mohlo jít o úplně nové záběry, protože scéna jako taková není i přes nízkou obrazovou kvalitu povědomá. To vzápětí potvrdil přímo James Stevenson, komunitní manažer studia Insomniac Games.

Jde tedy zřejmě o drobný easter egg schovaný pro pozornější diváky a fanoušky herní adaptace. Už dříve se spekulovalo o tom, že se ve filmu oba herní Spider-Mani objeví, jejich obleky byly k vidění v jedné z hromadných scén v traileru. Zda se tak skutečně stane ale zjistíme až v kině.

Spider-Man: Napříč paralelními světy měl premiéru ve čtvrtek. Podle recenzí kritiků i uživatelů Česko-Slovenské filmové databáze jde o opravdu výborný film. Marvel’s Spider-Man 2 vyjde v druhé půlce letošního roku.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama