Ani Quarantine, ani Parasite. Další Rainbow Six nese podtitul Extraction
i Zdroj: Hrej.cz
Rainbow Six Extraction Novinka Ani Quarantine, ani Parasite. Další Rainbow Six nese podtitul Extraction

Ani Quarantine, ani Parasite. Další Rainbow Six nese podtitul Extraction

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

8. 6. 2021 03:20

Asi opravdu není moudré vydat v těchto těžkých časech hru s podtitulem Quarantine. Ubisoft tedy pro chystanou taktickou akci musel hledat nový název. Chvíli se zdálo, že karanténu vymění za parazita, nakonec je ale vše trochu jinak.

Reklama

  • Ubisoft oznámil název pro chystané Rainbow Six
  • Quarantine se nakonec nepromění v Parasite, ale v Extraction
  • Další informace se objeví o víkendu na akci Ubisoft Forward

Ubisoft se rozhodl, že nadešel ten správný čas na oficiální potvrzení finálního názvu, příjemné povinnosti se zhostil producent Antoine Vimal du Monteil. “Hra se od svého oznámení hodně rozrostla. Jak se vyvíjela, jádro zážitku začalo být jasnější a jasnější: operátoři se spojují proti společnému nepříteli, dozvídají se více o parazitovi, jak ho překonat a vzájemně se před ním chránit na každém kroku. Víme, že se hodně spekulovalo, dnes se s radostí podělíme o oficiální jméno naší hry. S hrdostí oznamujeme Tom Clancy's Rainbow Six Extraction.”

Pár slov utrousil i kreativní ředitel Patrik Methé. “Vzali jsme základy z Rainbow Six Siege a vytvořili moderní taktickou kooperativní střílečku, kde budete čelit neustále se vyvíjející mimozemské hrozbě. Budete muset překonat mnoho výzev, ale vždy budete myslet na jeden cíl: postarat se o to, aby tam nikdo nezůstal,” řekl a zdůraznil, že nový název ke hře opravdu sedí.

Další informace si autoři šetří na show Ubisoft Forward, kde se Rainbow Six Extraction blíže představí. Akce začíná 12. června ve 21:00 našeho času.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama