Anglická verze Lost Ark se odkládá na příští rok, lokalizace nejde podle plánu
i Zdroj: Hrej.cz
Lost Ark Novinka Anglická verze Lost Ark se odkládá na příští rok, lokalizace nejde podle plánu

Anglická verze Lost Ark se odkládá na příští rok, lokalizace nejde podle plánu

Radek Raudenský

Radek Raudenský

2. 9. 2021 12:06

Korejské MMORPG Lost Ark si asijští hráči mohou užívat už téměř třetím rokem, pro západní civilizaci je ale zakopaným psem její lokalizace. Tu si převzalo studio Amazon Games a Smilegate, přičemž v červnu se do této verze mohla dostat hrstka hráčů v rámci uzavřené technické alfy. Odezva ale byla značně kritická, jelikož se Lost Ark odkládá.

Reklama

  • Anglická verze Lost Ark se odkládá na začátek příštího roku
  • Vývojáři stále pracují na lokalizaci, problémy ale přináší i nová aktualizace
  • V listopadu poběží uzavřená beta

Je nutné si uvědomit, že lokalizovat takto masivní MMORPG není lehká práce, což dokazuje i angažování rovnou dvou velkých studií. Dle oficiálního vyjádření vývojáři po alfa testování strávili dalších spoustu hodin překládáním, opravováním bugů, nahráváním dialogů i správou serverů, vše ale nešlo podle plánu – navíc jim korejští kolegové práci zkomplikovali vydáním nové aktualizace.

Hra se tak z letošního podzimu odkládá až na příští rok. Přesné datum nemáme, anglická verze by ale měla vyjít během začátku roku. Ještě před tím si ale fanoušci budou moct hru osahat v uzavřeném beta testu, který poběží od 4. do 9. listopadu. Kromě hráčů s Founder’s Packem se do testu dostane i část z těch, kteří se zaregistrují na oficiálních stránkách.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama