American Truck Simulator dostane nové DLC. Cesty toulavý vás tentokrat zavedou do Kansasu
i Zdroj: SCS Software / American Truck Sim press kit
American Truck Simulator Novinka American Truck Simulator dostane nové DLC. Cesty toulavý vás tentokrat zavedou do Kansasu

American Truck Simulator dostane nové DLC. Cesty toulavý vás tentokrat zavedou do Kansasu

Jakub Fišer

Jakub Fišer

2. 2. 2023 09:45

American Truck Simulator vyšel na den přesně před sedmi lety. Ani to však vývojářům z SCS Software nebrání hru dále vylepšovat a přinášet nový obsah. V nejposlednějším rozšíření se kamioňáci podívají do státu Kansas a Oklahoma.

Reklama

  • Do American Truck Simulator dorazí již toto jaro stát Oklahoma
  • Fokus na středozápad USA pak dotáhne v létě vycházející DLC se státem Kansas

Kansas, stát na středozápadě USA plný nížin a farmářů, doplní již poměrně solidní sbírku států: Kalifornia, Nevada, Arizona, Nové Mexiko, Oregon, Washington, Utah, Idaho, Colorado, Wyoming, Montana a naposledy Texas.

Oznámili to vývojáři z SCS Software minulý pátek s tím, že rozšíření Kansas dorazí do hry někdy v průběhu léta a ještě k němu dorazí klasický sada tiskových informací.

Společně s Kansasem a jeho městy Wichita nebo Kansas City totiž do America Truck Simulator dorazí již nyní na jaře stát Oklahoma. Obě rozšíření již mají svou stránku na Steamu. Cenu zatím neznáme, ale pokud SCS nezdraží, vyjde každé nové DLC na 12 eur (asi 290 korun), jako tomu bylo v minulosti.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama