AMD a Nvidia přibalují hry ke grafikám
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka AMD a Nvidia přibalují hry ke grafikám

AMD a Nvidia přibalují hry ke grafikám

Aleš Tihlařík

Aleš Tihlařík

9. 8. 2018 08:00 15
Reklama

Vypadá to, že těžební horečka (minimálně prozatím) dosáhla mrtvého bodu a trh s grafickými kartami se, minimálně pro zákazníky, pomalu vrací do normálu. Pro výrobce GPU se však jedná o nešťastnou shodu náhod, musí se totiž zbavit přebytečných karet, na které by se jinak prášilo v přeplněných skladech. S cenou se nikomu níže nechce, řešením jsou tedy herní bundly, které začali nabízet oba giganti na poli grafických zobrazovadel.

AMD ke grafickým kartám střední třídy, tedy RX 570 a RX 580, začne přibalovat hned tři hry zdarma – third person akci Strange Brigade od tvůrců z Rebellion Developments, vesmírné RPG Star Control: Origins a také Assassin’s Creed Odyssey, které pravděpodobně nemusíme více představovat. Všechny přibalované hry vyjdou v následujících měsících, kódy k nim budou platné do konce roku.

Nvidia si pro nové majitele vyšší třídy, tedy karet GTX 1070, GTX 1070 Ti, FTX 1080 a GTX 1080 Ti, přichystala kompletní edici Destiny 2, tedy základní hru a Expansion Pass, obsahující datadisky Curse of Osiris a Warmind. Tato akce se vztahuje pouze na vybrané partnerské obchody české Nvidie a trvá do 19. srpna – pokud byste tedy kartu v bundlu s povedeným MMOFPS chtěli pořídit, budete si muset pospíšit.

Která nabídka více oslovila vás, naše čtenáře? Plánujete některou využít? Nebojte se pochlubit v našich komentářích.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama