Amazon zveřejnil první fotografii ze seriálu Fallout
i Zdroj: Amazon
Novinka Amazon zveřejnil první fotografii ze seriálu Fallout

Amazon zveřejnil první fotografii ze seriálu Fallout

Radek Raudenský

Radek Raudenský

26. 10. 2022 11:01

Videoherní série Fallout dostala s vydáním posledního Fallout 76 poměrně velkou ránu. I přes přísliby Bethesdy nebylo další pokračování přijato nikterak pozitivně a studio si vysloužilo pořádnou vlnu kritiky. Sérii ale stálo zůstalo věrné obrovské množství fanoušků, přičemž i na ně míří nadcházející seriálové zpracování.

Reklama
Reklama

  • Amazon zveřejnil první fotografii z chystaného seriálu Fallout
  • Snímek ukazuje několik autentických detailů věrných hře
  • Další informace jsme se ale nedozvěděli

To má tentokrát na starosti Amazon a o tvorbě jsme se dozvěděli v roce v červenci roku 2020. Od té doby jsme se bohužel moc informací nedozvěděli, natáčení ale mělo začít letos v červenci. Do premiéry nejspíše zbývá ještě dlouhá doba, v rámci oslav 25. výročí Falloutu ale Amazon sdílel vůbec první fotografii ze seriálu.

Ten toho na první pohled mnoho neprozrazuje, při hlubším zkoumání ale můžeme vyčíst několik zajímavostí. Seriál bude nejspíše pojednávat o obyvatelích Vault 33, kteří se na fotce dívají na otevřené dveře úkrytu. Ty mají typický tvar, stejně tak trojice postav před kamerou nosí typickou barevnou kombinézu Falloutu. Postava stojící před vchodem pak na ruce očividně nese proslulý počítač Pip-Boy.

Bohužel ale nic zásadního jsme se stále nedozvěděli a Amazon tak stále udržuje okolo seriálu velké tajemno. Snad se už brzy vedení streamovací platformy Prime Video rozhoupe a fanouškům poskytne důležité informace, včetně data vydání.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama