Amazon věří, že New World bude velký hit. Hra vychází už zítra
i Zdroj: Hrej.cz
New World Novinka Amazon věří, že New World bude velký hit. Hra vychází už zítra

Amazon věří, že New World bude velký hit. Hra vychází už zítra

Radek Raudenský

Radek Raudenský

27. 9. 2021 16:55

Už zítra čeká Amazon velice důležitý okamžik – po nevydařeném vydání Crucible a Breakaway se chystá vydání MMORPG New World. Na tom Amazon Game Studios pracují už dlouho, hru dokonce ukázali v několika testech. Reakce byly zatím pozitivní, to hlavní se ale ukáže až zítra.

Reklama

  • Viceprezident Amazon Game Studios Christoph Hartmann věří, že MMORPG New World bude velký hit
  • Tvrdí, že Amazon hrám stále věří

Amazon ale úspěchu své hry věří. V rozhovoru pro GamesIndustry viceprezident Amazon Game Studios Christoph Hartmann předpokládá, že New World bude velký hit, studiím Amazonu by měl pomoct vyrůst do nových výšin. Zároveň půjde o první produkt, který ukáže jejich kvalitu.

Hartmann si myslí, že spousta hráčů New World v minulosti odepsalo, jelikož nevěřili, že se vůbec povede hru vydat. Nyní ale vidí spoustu nadšených hráčů, kteří jim vyjadřují podporu. Zároveň si myslí, že Amazon herní divizi stále věří. „Nemám žádné indikace o tom, že by Amazon přestala herní divize bavit. Vidím podporu ze všech stran. A jakmile dodáme velký hit, což si myslím, že New World bude, dostaneme ještě více podpory, protože konečně ukážeme, co v nás je.“

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama