Amazon chce natočit seriál podle Mass Effectu, Henry Cavill by mohl ztvárnit roli kapitána Sheparda
i Zdroj: BioWare
Novinka Amazon chce natočit seriál podle Mass Effectu, Henry Cavill by mohl ztvárnit roli kapitána Sheparda

Amazon chce natočit seriál podle Mass Effectu, Henry Cavill by mohl ztvárnit roli kapitána Sheparda

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

24. 11. 2021 09:46 1

Mass Effect se v minulém roce vrátil v rámci Legendary Edition, v remasteru populární trilogie mohli fanoušci zavzpomínat na staré dobré časy. Do budoucna se chystá čtvrtý díl, značka by však mohla ožít i v trochu jiné formě.

Reklama

  • Amazon chce více investovat do sci-fi a fantasy snímků
  • Společnost má zájem o adaptaci Mass Effectu
  • Na projekt už zřejmě odkazoval Henry Cavill, představitel Geralta z Rivie

Magazín Deadline přinesl zprávu o chystané seriálové adaptaci. Tu nyní domlouvají lidé z Amazon Studios, vzniknout by měla pro platformu Amazon Prime. Tam se totiž v poslední době blýskla high fantasy Wheel of Time, jejímž předobrazem je stejnojmenná knižní sága od amerického spisovatele Roberta Jordana. Ta je často označována jako odpověď na seriálového Zaklínače a Game of Thrones. Amazon je nyní připraven investovat do sci-fi a fantasy projektů mnohem více peněz.

Mass Effect by si na televizních obrazovkách své místo určitě našel. O seriálu se začalo mluvit už začátkem letošního roku, spekulace rozvířil Henry Cavill, představitel Geralta z Rivie. Pochlubil se totiž fotkou, na níž žmoulá jakýsi dokument, jehož text byl pečlivě rozostřen. Šikovným redaktorům serveru Game Pressure se však podařilo obsah rozluštit. Vyšlo najevo, že si známý herec pročítá informace související s třetím dílem Mass Effectu. Střihne si tedy roli kapitána Sheparda?

Láká Henry Cavill na filmový Mass Effect?
i Zdroj: Hrej.cz

Láká Henry Cavill na filmový Mass Effect?

Kolem studia Bioware se dnes točí celá řada informací. Vedle těch značně negativních, týkajících se zrušení projektu Anthem…

24. 2. 2021 22:00

Vraťme se ale k původní zprávě. Magazín Deadline sice žádné konkrétní detaily nepřinesl, zaznělo ale, že se na dohodě o adaptaci teprve pracuje, oficiálně ještě potvrzena nebyla.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama