Aktualizace zakročila proti nevhodnému obsahu v sdílených galeriích k The Sims 4
i Zdroj: EA / Maxis
The Sims 4 Novinka Aktualizace zakročila proti nevhodnému obsahu v sdílených galeriích k The Sims 4

Aktualizace zakročila proti nevhodnému obsahu v sdílených galeriích k The Sims 4

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

25. 11. 2022 16:09

Studio Maxis v blogovém příspěvku oznámilo, že nová aktualizace The Sims 4 přinesla výraznější změny v moderování obsahu galerie. Do ní můžou hráči nahrávat vlastní výtvory a sdílet je tak s komunitou. Vzhledem k tomu, že takto lze sdílet rodiny i budovy se tak mezi hráče můžou dostávat i krajně nevhodné výtvory.

Reklama


Vzhledem k tomu, že filtr už funguje, a studio samo nezveřejnilo žádné příklady odstraněných výtvorů, můžeme se jen domnívat, co nevhodného se v nabídkách objevovalo. Lze ale samozřejmě předpokládat, že šlo o sexuálně explicitní nebo přímo urážlivé či nenávistné záležitosti, které se do prostředí rodinného titulu nehodí.

Autoři zároveň poděkovali komunitě za to, že na nevhodné výtvory vytrvale upozorňuje a pomáhá v jejich identifikaci. Podobný obsah pak bude nadále odstraňovat a tvůrce, kteří se opakovaně proviní, banovat.

Cílem má být “bezpečné a přátelské prostředí” pro všechny hráče The Sims 4.

Autoři před několika týdny oznámili vývoj zatím nečíslovaného pokračování, pod projektovým označením Project Rene. Právě The Sims 4 je od té doby dostupné úplně zdarma, tedy konkrétně původní hra. Široká nabídka rozšíření je stále k dispozici za tučné poplatky.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama