Aktualizace The Wild pro Minecraft vyjde 7. června, dočkáme se dvou nových biomů či obávaného Wardena
i Zdroj: Mojang
Minecraft Novinka Aktualizace The Wild pro Minecraft vyjde 7. června, dočkáme se dvou nových biomů či obávaného Wardena

Aktualizace The Wild pro Minecraft vyjde 7. června, dočkáme se dvou nových biomů či obávaného Wardena

Radek Raudenský

Radek Raudenský

27. 5. 2022 11:38

Očekávaná aktualizace The Wild pro Minecraft konečně dostává datum vydání. Studio Mojang potvrdilo, že se aktualizace do hry dostane 7. června, přičemž detailněji popisuje, na jaké novinky se může hranatý svět těšit – a že jich nebude málo.

Reklama

  • Aktualizace The Wild pro Minecraft dostává datum vydání
  • Nový obsah dorazí 7. června

V popředí jsou rozhodně dva nové biomy, a to Deep Dark a Mangrove Swamp. Deep Dark jen tak nezahlídnete, nachází se totiž hluboko pod zemí. Zde můžeme narazit například na bloky shrieker, které po aktivování dají všem hráčům debuff temnoty. Mangrove swamp je biom bažiny se spoustou stromů, přesněji mangrovových porostů, přinášející nový typ dřeva.

Společně s tím se dočkáme tří nových mobů. Vůbec nejstrašidelnějším bude Warden, nacházející se právě v Deep Dark biomu. Jeho poškození je masivní a na blízký útok dokáže hráče smahnout během jednoho útoku. Jde ale o jediného nebezpečného nepřítele. Díky hlasování komunity se do hry podívá jakýsi víla, která vám pomůže nosit předměty. 

Posledním mobem je žába, její implementace je ale složitější. Celkem jde o tři verze, a to od žabího potěru a pulce až po samotnou žábu. Dojde i na příchod nových předmětů, přesný výpis najdete například na herní wikipedii.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama