Aktualizace The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom řeší problémy a odstraňuje všechny objevené duplikační glitche
i Zdroj: Nintendo
The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom Novinka Aktualizace The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom řeší problémy a odstraňuje všechny objevené duplikační glitche

Aktualizace The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom řeší problémy a odstraňuje všechny objevené duplikační glitche

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

26. 5. 2023 14:39

Nintendo zveřejnilo novou aktualizaci aktuálního hitu The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom. Update 1.1.2 samozřejmě řeší některé technické problémy hry a obecně zlepšuje stabilitu, zároveň ale odstranil i kličky, které hráči našli aby mohli získávat nekonečné množství předmětů.

Reklama

  • Nová aktualizace Zeldy: Tears of the Kingdom opravila pár bugů a potajmu odstranila duplikační glitche

V oficiálním popisu aktualizace najdeme například zmínku o odstranění problému s příliš hlasitými zvuky nebo nesplnitelným příběhovým úkolem Camera Work in the Depths. Nechybí ani obligátní zmínka o menších vylepšeních a úpravách. Hráči ale rychle zjistili, že ze hry také potichu zmizely nedodělky, které umožňovaly podvádět.

Recenze hry roku: The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom
i Zdroj: Hrej.cz

Recenze hry roku: The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom

22. 5. 2023 16:50
5

Nejsem v téhle pozici poprvé. Někdy to tak vyjde, že zatímco vy teprve instalujete nějaký titul ke zrecenzování, embargo už…

během necelých dvou týdnů od vydání jich zvědaví hráči našli celou řadu. Jedním z nejjednoduších triků jak donekonečna násobit materiály byl fígl, při kterém hráč spojil vyžadovaný materiál s šípem, napnul luk, pak luk upustil na zem, vybral jiný, rychle zavřel a otevřel inventář a zahodil i druhý luk. Tím se vytvořila kopie materiálu spojeného s šípem. Vedle toho existují ještě složitější, ale efektnější metody, jak násobit předměty a tím třeba přijít k neomezeným penězům.

Tedy existovaly. Známé metody pochopitelně ze hry s aktualizací zmizely.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama