AKTUALIZACE: Oficiální trailer filmového Uncharted ukazuje Toma Hollanda jako Nathana Drakea, i s českým dabingem
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka AKTUALIZACE: Oficiální trailer filmového Uncharted ukazuje Toma Hollanda jako Nathana Drakea, i s českým dabingem

AKTUALIZACE: Oficiální trailer filmového Uncharted ukazuje Toma Hollanda jako Nathana Drakea, i s českým dabingem

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

21. 10. 2021 15:17 1

Na sociálních sítích se objevily nekvalitní záběry, které zřejmě pocházejí z připravovaného traileru pro filmovou adaptaci dobrodružných her Uncharted. Mladý Nathan Drake ztvárněný Tomem Hollandem se v nich potýká se situací nápadně podobnou ikonické scéně z třetí hry. Trailer by měl být, dle spekulací, oficiálně zveřejněn během dneška.

Reklama

AKTUALIZACE

Spekulace se nemýlily, společnosti Sony a Naughty Dog skutečně oficiálně odhalily první trailer filmové adaptace příběhů Uncharted. V hlavních rolích se objeví Tom Holland jako Nate, Mark Wahlberg jako Sully, Sophia Ali jako Chloe a roli záporáka si střihne Antonio Banderas. Uniklé záběry nakonec byly jen závěrem samotného traileru, který nastiňuje příběh o hledání pokladu. Nějakou roli v něm bude hrát i starší z bratří Drakeů Sam. Otázkou zůstává, jak bude příběh filmu zapadat do dosavadní posloupnosti. Počítali jsme s tím, že bude snímek ukazovat jednu z eskapád mladého Natea, některé scény ale nápadně připomínají konkrétní pasáže z her.

Později vyšla i varianta s oficiálním českým dabingem.

Snímek se skutečně objeví v kinech 18. února.

PŮVODNÍ ZPRÁVA


  • Po sociálních sítích koluje uniklý teaser trailer filmového Uncharted
  • Obsahuje scénu připomínající třetí díl hry
  • Film bude mít zřejmě premiéru 18. února

Na videu Nathan Drake šplhá po svázaných balících nákladu visících z letícího nákladního letounu. Podobnou scénu jsme mohli vidět v úvodních hodinách Uncharted 3 (i když úvodní “probouzecí” moment zase připomíná dvojku). Nemělo by ale jít o přímou adaptaci, filmové Uncharted se má dle všeho odehrávat před událostmi herní série. Na druhou stranu stále dost dobře nevíme, jak moc bude do ságy zapadat.

Následný sestřih ukazuje o něco méně akční momenty včetně kratičké ukázky Marka Wahlberga v roli mentora Sullyho.

Záběry pořízené mobilním telefonem působí celkem dopečeně, zvěstem o dnešním oficiálním vydáním bychom tedy klidně mohli věřit. Společnost Sony se záběry snaží smazat, o podvrh tedy s nejvyšší pravděpodobností nepůjde. Každopádně trailer ukazuje i datum vydání. Uncharted zřejmě do kin dorazí 18. února příštího roku.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama