Aktualizace F1 2021 přináší Imolu a nový potisk pro monoposty Redbullu
i Zdroj: Hrej.cz
F1 2021 Novinka Aktualizace F1 2021 přináší Imolu a nový potisk pro monoposty Redbullu

Aktualizace F1 2021 přináší Imolu a nový potisk pro monoposty Redbullu

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

13. 10. 2021 13:52

Společnost Codemasters pokračuje v podpoře svého nejčerstvějšího závodního titulu F1 2021. Letošní ročník virtuálních formulí vyšel bez tří okruhů, které se kvůli překotným změnám skutečného kalendáře dostaly do plánu sezóny až na poslední chvíli. V září jsme se projeli v Portimau, s dnešní aktualizací se podíváme na legendární Imolu. Jako bonus pak hra dočasně nabídne speciální potisky pro vozy Red Bull.

Reklama

  • Aktualizace F1 2021 přináší Imolu a potisky pro Red Bull
  • Potisky budou dostupné jen do 15. listopadu

Letošní skutečná Grand Prix Emilia Romagna se jela v dubnu a ovládl ji Max Verstappen. Ve hře ale dosud chyběla. Okruh s oficiálním názvem Autodromo Enzo e Dino Ferrari v minulém roce doplnil o něco slavnější italský okruh v Monze, kde se tradičně jezdí Grand Prix Itálie. Předtím se v Imole Formule 1 proháněly naposledy v roce 2006, kdy se naposledy konala Grand Prix San Marina.

Pomyslný domov stáje Ferrari je zajímavý mimo jiné tím, že se zde závodí proti směru hodinových ručiček. Při nehodě v nechvalně proslulé, tehdy extrémně rychlé a nebezpečné zatáčce Tamburello zemřel legendární jezdec Ayrton Senna.

Kromě nového okruhu, který se stejně jako Portimao objeví v nabídkách všech režimů a případné další sezoně již spuštěného kariérního režimu, autoři připravili i limitovaný polep monopostů Red Bull. Ten se ve skutečném světě objevil během zatím poslední Velké ceny v Turecku. V ní se Verstappen vrátil do čela šampionátu v neobvyklých bílo černých barvách, kterými Red Bull vzdává hold automobilce Honda, se kterou dlouhodobě spolupracuje. Ve hře ale budou dostupné jen do 15. listopadu.

Dále aktualizace přináší menší aktualizace potisků ostatních stájí a vylepšení fungování multiplayerových režimů hry.

V listopadu by měl do hry dorazit třetí plánovaný okruh, Jeddah Street Circuit v rámci nové Grand Prix Saúdské Arábie. Společně s ním autoři přinesou i aktualizovanou sezonu nižší třídy Formule 2.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama