Aktualizace Art of Rally nás vezme do Indonésie, chystá se také fyzická verze
i Zdroj: Funselektor / Steam
Novinka Aktualizace Art of Rally nás vezme do Indonésie, chystá se také fyzická verze

Aktualizace Art of Rally nás vezme do Indonésie, chystá se také fyzická verze

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

13. 5. 2022 13:19

Stylová závodní arkáda Art of Rally nás v létě vezme do další prosluněné lokace. Studio Funselektor oznámilo, že chystá indonéský podnik. Hra také zároveň dostane fyzické vydání na konzolích PlayStation 4, PlayStation 5 a Nintendo Switch s celou řadou atraktivních bonusů.

Reklama

  • Art of Rally dostane aktualizaci s Indonésií
  • Chystají se také dvě varianty fyzické verze pro PlayStation a Switch

Na počítačích efektní závody vyšly už v roce 2020, dostupné jsou ale i na konzolích, včetně předplatného Xbox Game Pass. Současná nabídka rallye podniků je celkem bohatá, ještě v létě se ale rozšíří o Indonésii. Ta nepatří mezi typické domovy rallye. Jezdí se zde asijský šampionát APRC. Nicméně v letech 1996 a 1997 patřila i do kalendáře elitní WRC, ze kterého byla v dalších letech vyškrtnuta kvůli nestabilní politické situaci a nikdy se nevrátila. Typicky se závodí v severní oblasti ostrova Sumatra.

Bezplatná aktualizace přinese celkem šest nových tratí, které lze, stejně jako u ostatních lokací, pečlivě prozkoumat také v režimu otevřeného světa. Konkrétní datum vydání bohužel zatím nemáme.

Pro příznivce krabiček a disků ale bude atraktivní fyzická verze, určená pro konzole PlayStation a Switch. Tu Funselektor připravuje ve spolupráci se společností Serenity Forge a do balení přidá zajímavé bonusy. Ve standardní edici najdete papírovou rallye vystřihovánku nelicencované Lancia Delta Integrale, klíč ke stažení soundtracku nebo samolepky s fiktivními sponzory. Ve sběratelské edici navíc čeká ilustrovaný seznam všech aut ve hře, připínáčky, samolepky na nárazník, nášivky a 3D pohlednice.

Základní fyzická edice vás vyjde na 35 dolarů, tedy zhruba 834 korun a sběratelská na 75 dolarů, tedy zhruba 1790 korun, bez rozdílu platforem. Jde o předobjednávku a autoři odhadují, že první kusy rozešlou nejdříve na podzim.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama