Aktualizace 1.18 je největší letošní injekcí pro World of Tanks, přináší řadu změn a vylepšení
i Zdroj: Wargaming / Tisková zpráva
World of Tanks Novinka Aktualizace 1.18 je největší letošní injekcí pro World of Tanks, přináší řadu změn a vylepšení

Aktualizace 1.18 je největší letošní injekcí pro World of Tanks, přináší řadu změn a vylepšení

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

31. 8. 2022 15:01

Studio Wargaming dodává hráčům multiplayerové akce World of Tanks největší letošní aktualizaci s označením 1.18. Změn a vylepšení přidává celou řadu, kromě nové mapy jde například o změny matchmakingu, vylepšení grafiky nebo nový set italských vozidel.

Reklama

  • World of Tanks dostává největší letošní aktualizaci 1.18
  • Přináší změní matchmakingu, balancování, nové italské stíhače, novou mapu Outpost nebo vylepšení grafiky

Konkrétně se hráči projedou v balíku italských stíhačů tanků. Šest nových vozidel se pohybuje v rozpětí mezi úrovněmi V. až X. a vycházejí z dochovaných technologických plánů. Třída stojí především na strojích z rodiny Controcarro a uplatnění najde především v bojích na střední a blízkou vzdálenost ve velice agilním tempu.

„Téměř všechna tato nová vozidla existovala pouze jako nedokončený projekt a jen několik z nich bylo fyzicky postaveno. Díky dochovaným plánům a archivním materiálům jsme však tyto zapomenuté koncepty posunuli na další úroveň a ve hře jsme znovu vytvořili stroje, jako by mohly existovat ve skutečnosti“ vysvětluje vizi studia ředitel vydavatelství Uriy Kuryavyi.

Hráči se projedou po nové letní mapě Outpost s rozlehlými pláněmi, ruinami, městy i pevností. Vynikat má především rozmanitostí.

Větší změny proběhly v balancování a matchmakingu. Tam by měl být přísněji regulován počet lehkých tanků, kolových vozidel a dělostřeleckých sestav na obou stranách konfliktu. Změnami prošly atributy celé řady prémiových tanků. Z hlediska grafiky by mělo dojít k vylepšení zpracování pásů a jejich poškození. Při vyšších nastaveních grafiky se budou pásy chovat jako samostatný fyzikální model se svou deformací.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama