Akční RPG s postavami z dětských pohádek? Na telefony s Androidem přichází Disney Mirrorverse
i Zdroj: Google Play / Kabam Games
Mobilní hraní Novinka Akční RPG s postavami z dětských pohádek? Na telefony s Androidem přichází Disney Mirrorverse

Akční RPG s postavami z dětských pohádek? Na telefony s Androidem přichází Disney Mirrorverse

Jakub Fišer

Jakub Fišer

23. 6. 2022 18:30

Občas, když se pokusíte spojit nespojitelné, může vzniknout opravdu zajímavý mix. Studio Kabam Games totiž konečně uvedlo svůj dlouho očekávaný titul Disney Mirrorverse. Na ten čekala celá řada fanoušků animovaných pohádek od Disney a Pixar.

Reklama

  • Disney Mirrorverse je nové akční RPG ze světa Disney a Pixar
  • V kůži ikonických postav z dětských filmů a pohádek budete bojovat proti zlu
  • Hra je zdarma na App Store i Google Play, obsahuje však systém energie a mikrotransakce

Do Česka minulý týden vstoupila po dlouhém čekání streamovací služba Disney+. Ta kromě obligátních filmů a pohádek přímo od Disney nabízí i celkem širokou škálu dalších filmů a seriálů, třeba téměř kompletní filmografii Marvel Cinematic Universe nebo díla ze světa Hvězdných válek. Nás ale pro potřeby mobilní hry pro telefony Disney Mirrorverse zajímají hlavně animáky Disney a Pixar.

V novém akčním RPG totiž vplujete do rolí přesně těchto postav. V traileru je vidět nespočet ikonických figur, jako Mickey Mouse, Buzz Rakeťák, Mulan, Džin z Aladina, robůtek Baymax nebo také postavy z Lvího krále. Všichni hrdinové však pochází z alternativního vesmíru, tudíž vypadají trochu odlišně a hlavně mají až na výjimky velmi epické oblečky a brnění. Zářným příkladem budiž strašák Sully z Příšerek s.r.o.

Hráč bude mít za úkol bojovat proti hordám zlých sil, vybrat si nejlepší možný tým z ikonických Disney postav a ty také postupně vylepšovat. Již ze screenshotů je ale patrné, že dost postav bude uzamčeno, což může přilákat nenechavé vývojáře k umístění mikrotransakcí.

Dávalo by to smysl, Disney Mirrorverse je totiž kompletně zdarma, a to jak na Android, tak na iOS či iPadOS. Kromě nákupů ve hře obsahuje také systém dobíjení energie čekáním a tudíž i volitelné reklamy.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama