Akce EA Play Live se uskuteční až v červenci
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Akce EA Play Live se uskuteční až v červenci

Akce EA Play Live se uskuteční až v červenci

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

12. 5. 2021 06:30

Je dobře známo, že se Electronic Arts neúčastní veletrhu E3, místo toho si hrají na svém vlastním písečku. Nejinak tomu bude i letos, byť půjde pouze i virtuální pískoviště. Společnost nyní oznámila, kdy se uskuteční EA Play Live.

Reklama

  • EA plánuje vlastní konferenci až na červenec
  • Brzy by se měly objevit bližší informace


EA potvrdilo, že konference proběhne 22. července. To je více než měsíc od termínu letošní E3, která ve formě digitální akce bude bavit diváky od 12. do 15. června. Zdá se, že se EA snaží od veletrhu ještě více distancovat.

Zrovna včera přitom bylo ze strany EA a DICE naznačeno, že už v červnu dojde na oficiální odhalení dalšího dílu válečné série Battlefield. Možná se tedy nejprve objeví trailer a základní informace, které budou následně doplněny během EA Play Live.

Co lze od akce očekávat? Mluvit se určitě bude o zavedených značkách, kam spadá například FIFA nebo Madden. Eventuálně by mohlo dojít na gameplay ukázky z již oznámených her, mezi horkými kandidáty je třeba Dragon Age 4 nebo Skate 4. A kdo ví, třeba dojde i na nějaká nečekaná oznámení, třeba od studia Codemasters, které nově také patří pod křídla EA. Podrobnější informace by se měly objevit brzy.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama