Age of Empires IV odkrývá poslední dvojici civilizací. S jejich pomocí se chopíme jižních i východních krajin
i Zdroj: Hrej.cz
Age of Empires IV Novinka Age of Empires IV odkrývá poslední dvojici civilizací. S jejich pomocí se chopíme jižních i východních krajin

Age of Empires IV odkrývá poslední dvojici civilizací. S jejich pomocí se chopíme jižních i východních krajin

Patrik Jelínek

Patrik Jelínek

18. 6. 2021 11:20 2

Na říjen připadající vydání čtvrtého Age of Empires slibuje v základu výběr mezi osmi světovými národy. Šest z nich jsme měli šanci spatřit už v dříve, až nyní se však vývojářská studia Relic Etertainment a World's Edge rozhodla naplno odkrýt i zbylé karty, a odhalila tak poslední civilizace.

Reklama

  • Age of Empires IV nabízí již plný přehled základních civilizací i kampaní
  • Posledními dvěma příspěvky se stává Svatá říše římská a Rus

Vedle známé šestice: Angličané, Francouzi, Mongolové, Číňané, Dillíský Sultanát a Abbásovci se ve hře chopíme i jednotek Svaté říše římské či Rusů. Spolu s nimi vývojáři taktéž nově prozradili, že druhou dvojici kampaní utvoří východně laděné: Rise of Moscow a The Mongol Empire, doplňující dříve oznámenou Stoletou válku a kampaň za Normany.

Prubířským kamenem schopností jednotlivých národů se stane datum 28. října, kdy si budeme moci na PC konečně vyzkoušet plnou verzi. Ještě před tím bychom však měli dostat šanci krátce do hry nahlédnout prostřednictvím uzavřené betaverze.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama