Age of Empires IV je teď na Steamu zdarma. Pokud si chcete zahrát, nečekejte
i Zdroj: Relic Entertainment / Age of Empires IV press kit
Age of Empires IV Novinka Age of Empires IV je teď na Steamu zdarma. Pokud si chcete zahrát, nečekejte

Age of Empires IV je teď na Steamu zdarma. Pokud si chcete zahrát, nečekejte

Jakub Fišer

Jakub Fišer

25. 8. 2022 12:30

Původní díl strategické série Age of Empires vyšel již v roce 1997. Vývojářské studio Relic Entertainment nyní připravilo pro fanoušky této hry možnost zahrát si nejnovější díl Age of Empires IV na Steamu úplně zdarma. Nabídka je však limitovaná časem.

Reklama

  • Aktuálně poslední díl série Age of Empires je na Steamu o víkendu zadarmo
  • Bezplatný trial vyprší v neděli, hru si ale můžete pořídit s 50% slevou

Letos v říjnu oslaví Age of Empires 25. narozeniny a při této příležitosti tvůrci z Relic Entertainment přichystali pro své příznivce zajímavou akci. Do 28. srpna, tedy do neděle, si mohou všichni zahrát poslední díl Age of Empires IV na Steamu zcela bezplatně.

Stačí pouze navštívit stránku hry na platformě Steam, stáhnout, nainstalovat a hrát. Myslete však na to, že bezplatný trial vyprší v neděli, takže možnost zahrát si je velmi časově omezená. Pokud byste ale chtěli u nejnovějšího přírůstku této série vydržet déle, můžete využít zajímavé 50% slevy. Základní verze stojí 24,99 eur (614 korun) a Digital Deluxe Edition 34,99 eur (860 korun).

Age of Empires IV je strategický titul z roku 2021, nástupce původních strategických klasik. Hrát můžete až za osm středověkých civilizací: Angličané, Číňané, Mongolové, Dillíský sultanát, Francouzi, dynastie Abbásovců, Svatá říše římská a Rusové. V říjnu navíc dorazí výroční aktualizace (bezplatná pro všechny hráče), která přidá ještě dva nové národy: Osmany a Malijce.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama