Activision spustil vydavatelskou stránku na Steamu, spekuluje se o zpětném vydání Crashe či Tony Hawk's Pro Skater
i Zdroj: Activision
Novinka Activision spustil vydavatelskou stránku na Steamu, spekuluje se o zpětném vydání Crashe či Tony Hawk's Pro Skater

Activision spustil vydavatelskou stránku na Steamu, spekuluje se o zpětném vydání Crashe či Tony Hawk's Pro Skater

Radek Raudenský

Radek Raudenský

19. 7. 2022 10:39

Studio Activision oznámilo s novým dílem Call of Duty velkolepý návrat na Steam. Exkluzivita pro Battle.net tak trvala čtyři roky, z části ale může mít v tomto rozhodnutí prsty i Microsoft. Ať tak či onak se krok na platformu dále potvrzuje, a to vytvořením stránky vydavatele.

Reklama

  • Activision zakládá vydavatelskou stránku na Steamu
  • Spekuluje se o vydání her, které nebyly na platformě přístupné

Nejde samozřejmě o nic zásadního, pro hráče se nic nemění, pouze uvidí jinou stránku při kliknutí na jméno vydavatele. Jde ale o náznak, že se Activision začne opět aktivně zapojovat do dění na Steamu a všechny hry, které Activision vydává, by se mohly na Steamu objevit.

Faktem totiž je, že zatímco Sekiro: Shadows Die Twice nebo remake Spyra, kde Activision figuroval pouze jako vydavatel, na Steamu vyšly, další hry jako Crash Bandicoot: It’s About Time nebo Tony Hawk, kde Activision studia vlastní, se zde neobjevily. Právě vytvoření vydavatelské stránky a postupný přechod na Steam může znamenat i vydání všech zbývajících her. 

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama