Activision se omlouvá za problémy v Call of Duty, pracuje na nápravě
i Zdroj: Hrej.cz
Call of Duty: Vanguard Novinka Activision se omlouvá za problémy v Call of Duty, pracuje na nápravě

Activision se omlouvá za problémy v Call of Duty, pracuje na nápravě

Radek Raudenský

Radek Raudenský

17. 1. 2022 16:28

Velkým problémům čelí spousta loňských her – jedním z největších průšvihů rozhodně je Battlefield 2042, ani jeho konkurence Call of Duty ale neprošla bez chybiček. Na rozdíl od DICE se ale Activision staví problémům alespoň na venek čelem a komunitě se omlouvá.

Reklama

  • Call of Duty má problémy, přiznávají vývojáři
  • Na sociálních sítích sdíleli známé problémy i omluvu hráčům

„Chtěli jsme si s vámi promluvit o nápravě hry. Vnímáme vás a cítíme vaší frustraci. Naše týmy pracují na problémech, které zaznamenáváte napříč Vanguardem, Warzone i Modern Warfare. Aktualizace vydáváme jak nejrychleji to jde. Chceme, aby všichni měli bezproblémový zážitek, bez ohledu na hru, režim nebo platformu. Vaše zpětná vazba je pro vývoj klíčová,“ píší vývojáři na sociálních sítích.

V dalším příspěvcích pak Activision ukázal, na čem vývojáři již zapracovali a co je stále potřeba opravit. Tato náprava dává smysl i do budoucna – Vanguard měl dle spekulací slabé prodeje, pokud by tak problémy dále přetrvávaly, hráči by se mohli zdráhat koupit i další díl. Warzone je pak velice důležitou finanční injekcí pro celé vydavatelství.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama