Activision představuje odměny za odehrání kampaně, kooperační režim dorazí až s první sezónou
i Zdroj: Activision
Novinka Activision představuje odměny za odehrání kampaně, kooperační režim dorazí až s první sezónou

Activision představuje odměny za odehrání kampaně, kooperační režim dorazí až s první sezónou

Radek Raudenský

Radek Raudenský

19. 10. 2022 13:03

Letošní přírůstek do série Call of Duty se připravuje na své brzké vydání a Activision nastiňuje, jak budou vypadat první týdny ve hře. Už zítra se spustí předběžný přístup do kampaně a vývojáři ukazují, na jaké odměny se hráči při dokončení příběhu mohou těšit.

Reklama

  • Call of Duty láká na odměny za odehrání kampaně
  • Dle tiskové zprávy dorazí kooperační Spec Ops až s první sezónou

Asi nejvýraznějšími odměnami jsou čtyři skiny pro operátory, zároveň se do katalogu zbraní dostane nový blueprint Union Guard. Jakmile se namlsáme obsahu pro jednoho hráče, můžeme se pustit i do multiplayeru. Zde nás čeká 10 režimů na základních mapách a dva režimy Ground War. 

Kooperační Special Ops nebude dostupné hned při vydání, Activision nyní upřesnil, že se přepracovaného co-op zážitku dočkáme s vydáním první sezóny. Ta dorazí 16. listopadu, a to společně s Warzone 2.0.

V tiskové zprávě se studio opřelo také o systém postupu. Ještě před startem výše zmíněné sezóny bude ve hře fungovat komplexní systém postupu. Hráči nejdříve postupují v rámci „Military Ranks“, které jsou od levelu 1 až do levelu 55. V tomto rozmezí si hráč odemkne všechny zbraňové platformy, loadout předměty do multiplayeru i sety do Special Ops. Každá platforma tradičně obsahuje Camo a Mastery výzvy, stejně tak i dodatečné příslušenství nebo Receivers, tedy typy zbraní na dané platformě.

Dále můžeme napříč kampaní, multiplayerem a Special Ops získat až 18 různých operátorů, také nebudou chybět denní úkoly nebo kariérní milníky. 

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama