Activision odmítá existenci remasteru Modern Warfare 3
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Activision odmítá existenci remasteru Modern Warfare 3

Activision odmítá existenci remasteru Modern Warfare 3

Patrik Jelínek

Patrik Jelínek

8. 8. 2021 07:30

Přestože současná doba přeje remakům, remasterům, reimaginacím a re-slovům všeho druhu více než kdykoli dříve, finále trilogie Modern Warfare se pohlednějšího hávu zřejmě nedočká, tedy alespoň ne nyní. Jak totiž podotkl mluvčí Activisionu v reakci na pokračující spekulace, jakákoli informace o existenci remasteru Modern Warfare 3 jednoduše není pravdivá.

Reklama

  • Mluvčí Activisionu popřel informace o remasteru Call of Duty: Modern Warfare 3
  • Reagoval tím na zprávu, že by předělávka kampaně měla být již ve vývoji

Stanovisko Activisionu, které jako první předložil web Charlie Intel, specificky reaguje na domněnku, že by předělávka třetího Modern Warfare měla být již delší dobu v produkci, a to v témže duchu jako jeho předchůdce. Jinými slovy by tak v rámci spekulovaného remasteru nedošlo na zahrnutí původního multiplayeru – jako tomu bylo u prvního dílu – ale výlučně příběhové části, jako u Modern Warfare 2.

Nakolik Activision s prezentovanou myšlenkou souhlasí, dává odtušit strohost následujícího stanoviska: „Remaster Modern Warfare 3, ať už kampaňové nebo multiplayerové části, neexistuje. Jakákoli zpráva hovořící o opaku se nezakládá na pravdě,“ končí sdělení mluvčí studia.

Remaster prvního Modern Warfare se svým příchodem datuje až do roku 2016, činící jej o tři roky starší než úspěšný reboot z předloňského roku. Mnoho z nás si určitě vybaví i kurióznost jeho úvodního prodeje. Hra nebyla zprvu vůbec prodávána samostatně, nýbrž jen ve speciálním balení, kdy poháněla prodeje futuristického, a o poznání méně žádaného, Infinite Warfare. Vlastního vydání se posléze dočkala o rok později, přičemž jeho nástupce, Modern Warfare 2, obdržel tutéž péči v loňském roce.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama