Activision odhaluje logo letošního Call of Duty, potvrzuje se název Modern Warfare 2
i Zdroj: Hrej.cz
Call of Duty: Modern Warfare Novinka Activision odhaluje logo letošního Call of Duty, potvrzuje se název Modern Warfare 2

Activision odhaluje logo letošního Call of Duty, potvrzuje se název Modern Warfare 2

Radek Raudenský

Radek Raudenský

28. 4. 2022 21:33

Jak jsme vás už dříve informovali, marketingová kampaň Call of Duty se pomalu ale jistě rozjíždí. I když Tom Henderson tvrdí, že k oficiálnímu odhalení má dojít až na konci května, Activision se nenechává zastavit a na sociálních sítích odhaluje logo pro letošní díl.

Reklama

  • Activision odhaluje logo nového Call of Duty
  • Potvrzuje se název Modern Warfare 2
  • Velice jednoduchý styl ukazuje rozkol mezi používání arabské a římské číslovky

Jak už nám vydavatel oficiálně potvrdil, letošní Call of Duty bude navazovat na rebootovanou sérii Modern Warfare. Na letošek je tak naplánovaný díl Modern Warfare 2 a vývojáři odhalili logo, které se pro letošní díl bude používat. Opět se dočkáváme minimalistického stylu, který využívá postavení písmen.

Zajímavá je diskuze nad tím, zdali bude studio o novém dílu mluvit jako o Modern Warfare 2 či Modern Warfare II. Dle spekulací by se na krabičkách a v obchodech měl používat druhý zmíněný název, vzhledem k jednoduššímu psaní, SEO i spojení s názvem jako „MW22“ jako rok vydání se o novém díle bude psát s arabskými číslicemi.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama