Abandoned přichází se slíbenou ukázkou. Ani další z tahů studia Blue Box nicméně komunitu příliš nepotěšil
i Zdroj: Hrej.cz
Abandoned Novinka Abandoned přichází se slíbenou ukázkou. Ani další z tahů studia Blue Box nicméně komunitu příliš nepotěšil

Abandoned přichází se slíbenou ukázkou. Ani další z tahů studia Blue Box nicméně komunitu příliš nepotěšil

Patrik Jelínek

Patrik Jelínek

14. 8. 2021 08:35 1

Když tvůrci Abandoned ze studia Blue Box ani po měsíčním odkladu nedokázali na poslední chvíli zprovoznit svou speciální aplikaci Realtime Experience, řada hráčů nad nimi již definitivně zlomila hůl. Jejich nerozhodná snaha odhánět a ledabyle znovu vyvolávat spekulace okolo napojení na Konami, případně Hidea Kodžimu začala být po několika pokusech pomalu únavná. A uvážíme-li aktuální počínání studia při úspěšném spuštění aplikace, je možné, že zájem hráčů ochladne ještě více.

Reklama

  • Tvůrci PS5 exkluzivity Abandoned úspěšně zprovoznili aplikaci Realtime Experience
  • Obsažená ukázka je nicméně totožná s tou, která byla dříve představena dříve na Twitteru

Důvodem pro potenciální zklamání a další povzdechnutí nad machinacemi studia Blue Box je nepříjemná povědomost videa, které v aplikaci najdete. Skutečnost je totiž taková, že kdokoli, kdo při původním datu spuštění aplikace vstoupil na oficiální Twitter studia a spatřil zde krátkou ukázku s odcházející postavou, trailer vlastně již viděl. Žádná další zpráva. Žádné další detaily. Pouze jedno a totéž pětisekundové video s úryvkem skladby I Saw Stars od skupiny Deep Sounds. 

Abychom však vývojářům pouze nekřivdili, je pravda, že spuštění aplikace přináší i další informace. Nad rámec úvodního videa, které můžete vidět níže, tak například z nabídky menu víme, že bychom se do letošního vydání měli dočkat i představovacího cinematického traileru, plnohodnotného traileru, traileru k datu vydání a dvou demoverzí demonstrujících gameplay. Zdali bude ovšem jejich uveřejnění více uspokojivé než to stávající, si neodvažujeme soudit.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama