A umyjte se! Herečka z Genshin Impact poslala svým fanouškům tvrdý vzkaz
i Zdroj: NetEase / Genshin Impact press kit
Kuriozity Novinka A umyjte se! Herečka z Genshin Impact poslala svým fanouškům tvrdý vzkaz

A umyjte se! Herečka z Genshin Impact poslala svým fanouškům tvrdý vzkaz

Jakub Fišer

Jakub Fišer

7. 3. 2023 15:15 1

Mladá dabérka a zpěvačka Rie Takahašiová propůjčila svůj hlas jedné postavě v online hře Genshin Impact. V únoru pořádala svůj vůbec první koncert před živým publikum a fanouškům na Twitter namalovala vtipný návod, jak se připravit.

Reklama

  • Zpěvačka lákala fanoušky na svůj koncert a doporučila jim se opláchnout
  • Jde o japonskou dabérku a zpěvačku Rie Takahašiovou
  • Hráči mohou znát její hlas z titulu Genshin Impact 

Rukou sepsala a malůvkami doplnila několik tipů. Svým fanouškům herečka doporučila, aby si vzali powerbanku pro případ, že by se jim jejich mobilní telefon vybil. Dále jim doporučila, aby si cennosti soustředili do malé kapsy nebo ledvinky, kterou budou mít neustále pod dohledem. Nezapomněla dokonce ani zdůraznit doporučení nosit během koncertu roušku.

To nejbizarnější doporučení však pravděpodobně směřuje ke skalním fanouškům her jako Genshin Impact a podobně. Mimo jiné totiž Takahašiová své příznivce požádala, aby se o sebe hezky postarali: umyli se, ostříhali si nehty a použili deodorant.

Japonská zpěvačka to nemyslela nijak urážlivě nebo zle. Vysvětlila, že se tím každý vyhne obtěžování ostatních lidí nepříjemným tělesným zápachem. Někteří lidé totiž nepociťují takovou potřebu dbát o svůj zevnějšek jako ostatní a potkat takového člověka v MHD nebo třeba právě v klubu na koncertě většinou není moc příjemné.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama