2K láká na odhalení nové značky, měla by vyjít do dubna příštího roku
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka 2K láká na odhalení nové značky, měla by vyjít do dubna příštího roku

2K láká na odhalení nové značky, měla by vyjít do dubna příštího roku

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

3. 8. 2021 14:00

Společnost Take-Two, potažmo její dceřiné studio 2K, láká na odhalení hry z úplně nové značky. K němu by mělo dojít někdy během srpna, samotná hra pak zřejmě je v pokročilé fázi vývoje, světlo světa by totiž měla spatřit do konce současného fiskálního roku, tedy do dubna 2022. V rozhovoru s investory to potvrdil prezident Take-Two Karl Slatoff.

Reklama

  • 2K chystá odhalení nové hry z nové značky
  • Mělo by přijít během srpna
  • Hra samotná pak vyjde do konce fiskálního roku, tedy do začátku dubna

Zatím můžeme jen spekulovat nad tím, o jakou hru půjde. Dle popisů zřejmě bude patřit k páteřní tvorbě studia, zařadí se tak po bok sportovních sérií NBA 2K a WWE 2K a akce Tiny Tina’s Wonderlands. Společně s nimi by do konce března příštího roku mělo vyjít ještě několik menších her a především předělávek starších titulů, v čele s Xbox Series a PlayStation 5 verzemi Grand Theft Auto V.

V souvislosti s možnou další tvorbou 2K se hovoří především o Firaxis a možné novince z komiksového světa Marvel. Šlo by tedy o tahovou hratelnost XCOM zasazenou do univerza populárních superhrdinů. Vedle toho se hovoří také o “Codename Volt”, akčním titulu, který bývá zdroji popisován jako “hybrid Cthulhu a Saints Row”. Co si pod takovou kombinací představit? Těžko říct, zřejmě se můžeme těšit na otevřený svět a šílené nápady s okultním nebo hororovým nádechem. V tomto případě se neví, kdo za projektem stojí, pravděpodobně by však mělo jít o studio Hangar 13, tedy autory třetí Mafie.

Vedle toho společnost také odložila dva plánované projekty, které měly taktéž tvořit “páteřní nabídku”. Ty tedy vyjdou nejdříve v květnu příštího roku, ale spíše později. Teoreticky by mohlo jít o další ročník golfového PGA Tour 2K.

Magazín TheGamer připomíná, že půjde o první novou IP studia od roku 2016, kdy vyšlo fiasko Battleborn.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama