Armed Assault Článek LEVEL 178: Vyzvedněte si povolávací rozkaz!

LEVEL 178: Vyzvedněte si povolávací rozkaz!

Redakce Hrej.cz

Redakce Hrej.cz

7. 5. 2009 22:02 41
Reklama

Připravte si plnou polní, rozlučte se s blízkými a sepište závěť. Z téhle akce se už nemusíte vrátit. Ač se většině luštitelů podařilo správně vyluštit jednoduchou křížovku z minulého Levelu, pro lenochy a nevěřící tu máme oficiální potvrzení. Na aktuálním DVD opravdu najdete jako plnou hru vojenskou taktickou akci ArmA: Armed Assault od českých Bohemia Interactive. Pokud by se našel někdo, kdo netuší, co může od Army očekávat, měl by se připravit na nečekanou rozlohu a vysoký stupeň realismu. ArmA skutečně není Battlefield nebo Call of Duty. Nepodobá se jednoduše žádné klasické akční hře současnosti. Veteránům Operace Flashpoint je zbytečné něco takového vysvětlovat. Ostatní se mohou na vlastní kůži seznámit s pojmem „vojenský simulátor“. Protože právě to je ArmA. Aby toho nebylo málo, na DVD příloze přinášíme sadu populárních modifikací, jež doplňuje rubrika Restart, kde najdete, co jednotlivé mody nabízejí a hlavně jak je zprovozníte.

Mafia II klepe na dveře

Navštívili jsme brněnské studio 2K Czech, které je zodpovědné za pokračování jedné z nejpopulárnějších českých her Mafia. Druhý díl bude plný novinek – co všechno nás zaujalo, najdete v obsáhlém článku, který doplňuje videorozhovor na DVD s producentem Jarkem Kolářem. Kromě Mafie II jsme naše kritické oko zaměřili na chystané pokračování střílečky z Divokého západu Call of Juarez. Druhý díl nese podtitul Bound in Blood a jaké změny přinese příběh a herní styl, to už prozradí dojmy z hraní Radka Friedricha. V recenzích jsme se podívali na nadějně vypadající akci Damnation. Dále dorazila očekávaná strategie Demigod s ambicemi na ovládnutí online multiplayeru. Příznivci válečných her se mohou dozvědět, jak si stojí Company of Heroes: Tales of Valor. Milovníci adventur mají svůj příděl v podobě Art of Murder a z nezávislých dílen jsme vybrali parádní Braid či Zeno Clash a další.

Digidomov ve znamení HD

Slyšíme to dnes a denně – pojmy jako HD, Full HD a spoustu dalších zaklínadel moderní doby. Orientujete se v tom? Víte, jakou televizi, jaké domácí úložiště multimedií si zvolit? V podrobném tématu Vaška Rybáře se dozvíte nejen současné trendy, ale také to, co se chystá v budoucnu. Do čeho se vyplatí investovat a eventuálně jakou kvalitu očekávat od vynaložených financí. A aby nikdo nepřišel zkrátka, v případě, že hardware téma jde mimo něj, máme i jedno herní. V něm se Jaromír Möwald zaměřil na různé konflikty a rozepře nejen na poli herního průmyslu (ATI versus NVIDIA, FIFA versus PES atd.).

Makakové v Level TV a další nášup na DVD

Investigativní štáb Level TV se v aktuálním dílu vydal odhalit tajemství pixelů. Kde se berou, kdo má zájem na jejich zničení a jakou roli v této kauze hraje jaderná elektrárna Temelín? To všechno a mnohem víc se dozvíte v aktuální Level TV. Jako vždy se můžete těšit na drastické záběry, tentokrát doplněné o naučný předfilm ze života divokých makaků. Dále na DVD naleznete plnou verzi hry ArmA (od tvůrců Operace Flashpoint), modifikace k Armě, aktuální demoverze (Dawn of War II, Still Life 2, X-Blades, Braid...) a samozřejmě bohatou nabídku video obsahu od recenzí, tématu, making ofů, a dalších, jak jste zvyklí.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama